Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha már aranyárba adják az...

Ha már aranyárba adják az élelmiszereket,miért nem figyelnek hogy jó minőségű legyen az az étel?

Figyelt kérdés
Vettem ma a boltban két sajtos rudat és nem elég hogy drága volt,nem volt friss sem,nem volt jó az íze,alig lehetett megrágni is.Miért nem figyelnek a minőségre ha már drágán adják?Vagy ha már a szemetet adják el nekünk,miért nem adják legalább olcsón?F

2023. márc. 10. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Miért tennék, ha így is elfogy?
2023. márc. 10. 19:16
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Sokan a szart is megveszik, így pedig miért ne tennék?
2023. márc. 10. 19:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Kinézetre nem nézett ki szarnak a sajtos rúd de amikor beleharaptam azt mondtam magamban:elmentek ti az anyátokba.Mármint nem ti,kommentelők,hanem az üzletlánc😡
2023. márc. 10. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Te döntöttél, mit veszel meg. Ha nem jól, többet ne vedd meg ezt a terméket. Azért ez nem olyan bonyolult.
2023. márc. 10. 19:22
 5/10 A kérdező kommentje:
4 de én nem tudtam hogy szar lesz.Kinézetre úgy nézett ki mint egy normál sajtos rúd.Vettem cipót is,az kíváncsi vagyok milyen lesz.
2023. márc. 10. 19:25
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
mert a gagyit olcsóbb előállítani, így több profit marad rajta.
2023. márc. 10. 19:35
 7/10 anonim válasza:
79%

Kérdezô, amíg Magyarországot hazaárulók vezetik, és a lakosság 90%-nál még egy kutya is okosabb, addig olyan válaszok lesznek, mint amit a fenti agyhalott csôcselék írt.

Természetesen jogilag lehetne szabályozni a minôséget, aminél szükség lenne a minôségi kritériumok megalkotására, betartatására úgy az illetékes (nem korrupt) szervek és a nép részérôl is (lásd panaszkönyv és minôségbiztosítás, értékelemzés oktatása stb.).

Viszont ameddig hitványok vannak hatalmon, több millió agyhalott csôcselékkel körbevéve, addig ne várj minôséget a jobbágyok országában…

2023. márc. 10. 19:39
 8/10 anonim ***** válasza:
64%
7: Te sem hallottál még nyilván a Magyar Élelmiszerkönyvről, de osztod az észt a nagy semmire.
2023. márc. 10. 19:40
 9/10 anonim válasza:
91%

8.

Természetesen tisztában vagyok vele.

Viszont a betartatás hagy némi kívánnivalót maga után korrupció egyik fellegvárában…

Plusz gondolom még a jogselejtrôl sem halottál.

2023. márc. 10. 19:43
 10/10 anonim ***** válasza:
96%

most pont az van, hogy a gagyi kaja hozzádrágult a minőséghez.

Most érdemes prémium kajákat venni. A piacon a kisüzemi érlelt sajt ugyanannyi, mint a tescoban a vákuumcsomagolt gumi. a legcsövesebb vizeszsemle is 80 Ft, kilóra drágább, mint a rozsos buci.

2023. márc. 10. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!