Nem tudok hova menni, mit tegyek? SOS
Figyelt kérdés
Kidobtak a szüleim, es nincs pénzem es nem tudok senkihez menni...
Valami helyet nem tudtok ahol meghúzhatnám magam? Hetek óta tengek-lengek. Segelyszervezetet tudtok ahol meghúzhatnám magam? 19L bp
2016. júl. 15. 19:39
1/16 anonim válasza:
hajléktalan szálló. Szinte minden kerületben van
2/16 anonim válasza:
Csaj vagy, menj fel valami pasihoz.
3/16 anonim válasza:
Befogadlak, de cserébe mellettem alszol. Meztelenül.
4/16 anonim válasza:
tudom hogy kínos meg minden,de magasságod testsúlyod?
5/16 anonim válasza:
#3 vagyok, csak vicceltem. Tudom, hogy nem kéne, kérlek bocsáss meg. nem tudom, hogy mit tegyél, én azt mondanám, hogy vedd rá a szüleidet, hogy fogadjanak vissza.
7/16 anonim válasza:
Nagy levego es vissza a szuleidhez.
Utana pedig befogod a szad. Ha pedig megszolalsz, akkor vagy "igen ertettem", vagy "hogyan segithetek?"
Valami csunyat csinalhattal. Vegyel vissza egy kicsit a "lenduletbol".
Ha kiszolgaltatott helyzetbe kerulsz; latod miket irnak. Ott a tested, cserebe idejohetsz. Igy csak ido kerdese mikor futsz bele egy stricibe. Te mar felnott no vagy most mar elore kell gondolkoznod.
8/16 anonim válasza:
1. Milyen szülők az ilyenek?
2. Mit csináltál?
3. Nagyszülők, rokonok?
Nagyon vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!