Lehetséges, hogy van kamu avokádó?
Szóval a minap kaptam avokádót, ami úgy néz ki, mint egy cukkini.. és vettem ma egy olyat, ami megvan érve és úgy is néz ki, mint egy “avokádó”..
Erre pont bejött egy videó tiktokon, hogy amit mindenhol lehet kapni gyorsan érő avokádót az a kamu .. úgy tűnik a cukkini kinézetű az “igazi”? 😂🤔 Szerintem a telefonom gondolatolvasó és mindig tudja, hogy pont mikor, mit kell bedobnia.
De most komolyan lehetséges, hogy akkor semmilyen vitamint nem is vittem be, hanem valami szemetet?
Mindkettő avokádó, nincs ezzel semmi baj. Ez egyik változata.
Kolbásztök is van, ami akár másfél méter hosszú is lehet, de attól még a „sima” főzőtök is ugyanúgy tök.
Ez hogy a phaszba jött ide?
Meg ha már itt tartunk, a legtöbb zöldség és gyümölcs keresztezve, szelektíven nevelve, mindenféle mód piszkálva van mióta az ember letelepedett és elkezdett földet művelni.
És egyébként ez a sokkoló új tény egy főbb ételcsoportot iktat ki az étekezésedből? Mi az a komoly mennyiség amit fogyasztanál, de most megvonsz magadtól?
A franc se tömi le a torkodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!