Avokádót hol lehet a legolcsóbban beszerezni?
Figyelt kérdés
Őszintén, én imádom, de darabjáért 500 forintot nem fogok kiadni, kb. 5 éve nem is ettem. Nincs valahol olcsóbban? :(2021. márc. 21. 19:44
1/9 anonim válasza:
Hetipiacokon méreten alulit kilóra adják...
2/9 anonim válasza:
Ahol akciós. Mindig van egy nagy üzletlánc ahol akciós. Piacokon is érdemes megnézni, zöldségeseknél. Ez nem olyan, hogy majd csak úgy eléd ugrik a CBA-ban 300 forintért.
3/9 anonim válasza:
Nem mind éri meg az árát, kikanalazni egyedül a Hass félét lehet megvenni ez sötét barna színű mint a füge, a többi kemény vacak, ami 100ft-ot ha ér.
4/9 anonim válasza:
Kemény? :)
Azt vágod, hogy az avokádó megpuhul, ha pár napra felrakod a polcra / hűtő tetejére? :)
Oh my! A kultúra és divat találkozik: "kemény az avokádó"
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, meg kell kicsit érnie. :) Én hiába keresem nincs akcióban. De majd próbálkozom...
2021. márc. 21. 20:37
6/9 anonim válasza:
Szerintem Mexicoban a legolcsobb ... hiszen onnan szarmazik :)))
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Auchanban, és ritkábban az Aldi-Lidl duóban szokott lenni hálósan, általában 1kg valamivel 1000 fölött. A Metroban meg állandóan van.
9/9 anonim válasza:
Igen, Metro-s Hass 🥑 1800 Ft, kis szemű, hálós, kemény - tehát majd beérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!