Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit visz a gyerek az iskolába...

Mit visz a gyerek az iskolába tízóraira/uzsonnára?

Figyelt kérdés
Nem kicsi gyerekről van szó, valójában gimnazista már. Igen, igen, tudom hogy ő is elkészíthetné az ételét, és ez így is lesz, nem is magamnak gyűjtők ötleteket, csak mivel együtt kezdtünk el gondolkodni, hogy hogyan tehetnénk változatossá, finommá, mégis praktikussá, viszonylag egyszerűvé, pénzben megfizethetővé és mennyiségben eléggé és szállíthatóvá, ezért gondoltam megkérdezem a gyk emberét. Semmiféle ételérzékenysége nincs, a suliban nincs lehetősége megmelegíteni, van hogy este 6-7-ig elégnek kell lennie és bírnia kell a meleget, illetve a táska viszontakságait (dobálás, rápakolás(igen, tudom hogy ezt egy dobozzal lehet enyhíteni, de pl ha egy joghurtra gondolok, akkor annak mégse kéne kipukkadnia a táskában), stb). Általában állva, vagy egy padon eszik, magyarul nincs asztal, amire széttudná pakolni a terülj-terülj asztalkámat. Van itthon melegszendvics sütő, pirító, szóval akár ilyenekben is lehet gondolkodni. Akár azt is lehet írni, hogy egy egyszerű szalámis szendvicset hogyan lehet feldobni, megbolondítani.

aug. 28. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

Zabkekszet, gyümölcskenyeret, sajtos rudat sütök, ezek nem drágák, sokáig elállnak, nem romlanak meg.

Kertből 1-1 almát, körtét. Koktélparadicsom, darabolt uborka, retek, karalábé dobozban.

Szendvicsek közül szalámis, kolbászos, sajtos, ezek nem romlanak meg. Nem szoktam külön feldobni, ott van hozzá a zöldség.

1-2 szelet puffasztott rizs, müzliszelet (akár házi, akár bolti), pár szem mandula vagy dió.

Emellett citromos zöld tea kulacsban.

aug. 28. 11:28
 2/3 anonim ***** válasza:
68%

Kenyér

Sajtkrém/humusz/babkrém

Par szelet valamilyen fehérje (kolbász sonka szalámi tofu)

Pár szelet zöldség

Mellé dobozba felvágva zöldségek

aug. 28. 11:40
 3/3 anonim ***** válasza:
17%

Kissebb gyerek nálunk kettőt kap.

Egy sós pl melegszendvics,a másik édes pl fornetti vagy croissant.

Egy gimnazista meg szerintem csinálja meg egyedül.ennyit már meg kell.

Végső eset adj neki pénzt a reggelire.

aug. 28. 12:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!