Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Az embereknek miért nincs...

Az embereknek miért nincs lelkiismeretfurdalásuk ha húst esznek? Nem sajnálja senki sem a haszonállatokat?

Figyelt kérdés

júl. 11. 17:24
1 2
 11/17 anonim válasza:
28%
Figyelj ha megeszed azt a hús ha nem attólmég ugyanúgy levágják és megölik megeszik az állatot ez egyáltalán nem rajtad fog múlni hogy uu akkor most xy nem eszik húst mert sajnálja akkor most nem vágtunk le semmit.. Szóval ha te így döntesz legyen de attólmég más nem fog változni csak mivel húst nem viszel a szervezetedbe korházba is kerülhetsz de jelentkezhetnek a migrén és szédülés hasi fájások egyéb problémák.
júl. 11. 19:17
 12/17 anonim ***** válasza:
26%
Én sajnálom őket. Végül is egy kacsának is van családja. Őt is hazavárja az anyja, nem? A család az család. Az a kisbárány is mehetett volna egyetemre, ha nem eszik meg az olaszok húsvétkor. Azok a faszista keresztények.
júl. 11. 19:19
 13/17 anonim ***** válasza:
mer finom
júl. 11. 20:24
 14/17 anonim ***** válasza:
58%

Én mindig eksírom magam a zókdségesnél.

A fák elélnek évszázadokig. Szegény sárgarèpa csak nèhàny hètig hódolhat teremtö istenènek. Kegyetkrnúl megfosztjàk az éketétöl. Úgy rendelte a teremtő, hogy emberi ürülèkkènt vègezze?

júl. 11. 22:02
 15/17 anonim ***** válasza:
73%
Már azt sem értem, hogy miért merül fel a kérdés. Az az állat azért van. Ha nem lenne, aki megegye, meg sem születne.
júl. 12. 09:42
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

Nem, nem sajnálom őket. Mondjuk a gyerek-verziójukat (bárány, borjú) nagyon ritkán fogyasztom. A felnőtt állatok meg azért vannak, a tartásuk körülményei aggasztanak néha, de nem telik szuper bio boldog állat húsára, így marad a szegény szerencsétlen tömeggyártott, bár ilyenkor nyáron az is ritkán, most kell friss zöldséget enni, amikor terem és nem a világ túlfeléről hozzák.

Voltam disznóvágáson is, tyúk levágásánál-feldolgozásánál is segítettem gyerekkoromban, boldogan ettem meg utána a húslevest, csirkepaprikást, rántotthúst, oldalast,sült vért (ezt csak csirkéből, a disznó véréből hurka lett), kolbászt, szalonnát. Minden részt felhasználtunk (ok, volt, amit a kutya kapott), nem pazaroltunk el semmit.

júl. 12. 14:23
 17/17 anonim ***** válasza:
26%
Tojásból csak mélyalmost veszek, egzotikus állatot nem ennék, ennyiben merül ki az együttérzésem.
júl. 14. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!