Az embereknek miért nincs lelkiismeretfurdalásuk ha húst esznek? Nem sajnálja senki sem a haszonállatokat?
Én mindig eksírom magam a zókdségesnél.
A fák elélnek évszázadokig. Szegény sárgarèpa csak nèhàny hètig hódolhat teremtö istenènek. Kegyetkrnúl megfosztjàk az éketétöl. Úgy rendelte a teremtő, hogy emberi ürülèkkènt vègezze?
Nem, nem sajnálom őket. Mondjuk a gyerek-verziójukat (bárány, borjú) nagyon ritkán fogyasztom. A felnőtt állatok meg azért vannak, a tartásuk körülményei aggasztanak néha, de nem telik szuper bio boldog állat húsára, így marad a szegény szerencsétlen tömeggyártott, bár ilyenkor nyáron az is ritkán, most kell friss zöldséget enni, amikor terem és nem a világ túlfeléről hozzák.
Voltam disznóvágáson is, tyúk levágásánál-feldolgozásánál is segítettem gyerekkoromban, boldogan ettem meg utána a húslevest, csirkepaprikást, rántotthúst, oldalast,sült vért (ezt csak csirkéből, a disznó véréből hurka lett), kolbászt, szalonnát. Minden részt felhasználtunk (ok, volt, amit a kutya kapott), nem pazaroltunk el semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!