Mi a tapasztalatotok a buy4friends.com-mal? Tényleg olyan nagyon olcsó? Meghívót senki nem tudna küldeni?
Figyelt kérdés
Napi csak 1000 Ft lenne élelmiszerre... Ezért keresek minél olcsóbb megoldást, hátha az alap kenyér+tej+némi sajt vagy hús kombináción kívül tudnék ebédnek valót is venni.
Vagy más ötlet? Olcsó piac Hajdú-Biharban esetleg?
2012. okt. 9. 08:10
1/3 anonim válasza:
Nagyon megbízható! Elégedett vagyok vele! Az árak királyak! Na és a választék....
Meghívó: 52658
Ezt kell beírnod regisztrációkor.
Jó vásárlást! :)
2/3 anonim válasza:
Vásárolni szeretnék de nem tudok.Minden jelszómat rendesen beírok de valamit még kér.Rendszeres vásárlója lennék mert egészségügyi okokból nem tudok elmenni és nagyon szükségem lenne rá. Most találtam rá.
3/3 anonim válasza:
A kérdésem óta már többször vásároltam.Nagyon elégedett vagyok és ajánlom másoknak is, akiknek nehezére esik a boltba járás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!