Senki nem eszi meg a dinnye magját?
Figyelt kérdés
Most tudtam meg a feleségem családjáról hogy ők úgy eszik a dinnyét hogy előtte kikapargatják a magokat vagy utána kiköpködik. Azt mondták mindenki így szokta. A mi családunk viszont úgy eszi a dinnyét hogy összeragja a magot is és úgy nyeli le. Nem is értem mi lenne finom a dinnyeben ha nem lennének benne ropogós magvak. Ez a köpködés meg undoríto. Ti hogy eszitek?2018. aug. 14. 15:32
1/22 anonim válasza:
Megesszük a dinnye magját is, semmi bajom nem ovlt még tőle. De már kapható magnélküli dinnye is, aki nem akar magot köpködni/kiszedni az vehet azt.
2/22 anonim válasza:
Én minden evő vagyok, minek kapargatni. A nagy lányom az aki egyenként kiszedegeti, a többiek szintén minden evők:D
4/22 anonim válasza:
Kiszedem a magot, de nem köpködöm szanaszét, ha véletlenül marad benne 1-2.
5/22 anonim válasza:
Én kikapargatom a magot késsel, igen, nem szeretem a magot.
Habár gyerekként több mint 20 éve még nem érdekelt, vágtak egy szelet dinnyét és kint kézzel csak végigharaptuk és nyeltük :)
6/22 anonim válasza:
A barátom megeszi, én meg kimagozom, félreteszem, aztán meghámozva megeszem, ahihy a tökmagot szokták.
7/22 anonim válasza:
Mi is megesszuk a magot.
Off: a valas kategoria nagyon vicces :D talan elvalsz tole a mas dinnye evesi szokasok miatt? :D
8/22 Motul7100 válasza:
De a hétszünyű kapanyánimonyók !
9/22 anonim válasza:
Amit könnyedén ki tudok szedni, azt kikapargatom, a többit lenyelem, de egyben...😀
10/22 anonim válasza:
Én még a citrom héját is megeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!