Senki nem eszi meg a dinnye magját?
Jezusom hatalmas probléma ...
Uristen.. Az élet nagy gondjai. Komolyan hogy tudnak egyes emberek ilyen hulyesegen kiakadni ,nem értem
Kit érdekel ki hogy eszi a dinnyét? Ahogy neki jól esik
Én is megeszem a magot nem szedegetem ki de nem ragom össze mert az zavarna
Régen úgy éttem hogy mindig kiszedtem előtte a magokat
Na és? Problem ?
N24
mi is magnélkül esszük, egy időbe volt az is, hogy vakbél gyulladást okozhat ezért nem szabad megenni
de én szimplán csak nem szeretem a magját
a cseresznye magot se eszem meg és az alma csutkát se, lehet te azt is
minden csak megszokás kérdese, van aki szereti, van aki nem
Páromék családja nem eszi meg, arra hivatkoznak, hogy megfájdul tőle a hasuk. Mondjuk ők amúgy is elég kényes bélűek, egy kicsit más az étel, mint amit megszoktak, és már egyből "gercseli a hasukat". Így nem eszik meg a babot, a hagymát, a paprika/paradicsom héját, a gyümölcsök haját, és még 100 más ételt.
Mindig hüledeznek, amikor megeszem a dinnyemagot, mert szerintük mindenki más is olyan virágszál hasú, mint ők, de nekem sosincs semmi bajom a dinnyemagtól, hiába ijesztegnek, hogy maj' meglátom, maj' én is beteg leszek.
A zömét kikaparom, ami benne marad, azt lenyelem. Nem rágom össze, legalábbis direkt nem, csuda tudja, mi szokott történni. De valószínűleg lenyelem, pici mag.
A köpködés nem undorít, de engem az is zavarna.
A lágy gyümölcsökben határozottan zavar a nem lágy rész, az őszibarackot is meg szoktam hámozni (néha találok olyat, aminek egész lágy, vékony a héja, az OK, s van, amit túl macerás hámozni). Sokkal nagyobb élmény számomra csak és kizárólag a lédús, ízes, puha hús és más semmi :)
(Viszont padlizsánt sosem hámoznék, annak a héja a legpoénosabb és legszebb, de az más kategória, azt megsütöm és puha lesz. Csak eszembe jutott, hogy sokan képesek nem megenni a szép héját.)
a családunkban van aki kikaparja, van aki kiköpi és van aki egyben nyeli le. számunkra az a furcsa ha valaki összerágja.
amikor véletlenül ráharapok egyre az totál olyan érzésem van, mintha héjastul enném a napraforgómagot.
#17-es leírása miatt most megyek, és vágok is magamnak egy kövér szelet dinnyét :)
Nekem ez változó amúgy...
Gyerekként haraptam, rágtam rajta kettőt es lenyeltem. Aztán elhitették velem (szép, naív gyermekkor :) ), hogy dinnye nő a hasamban, ha lenyelem a magot... :( Nem is ettem egy ideig maggal. De aztán elfelejtettem ezt a hülyeséget és nyeltem a magot a hússal együtt. Volt alkalom, mikor külön eszegettem a magot, amik kihullottak :) Most felnőttként rászoktam a felkockázásra. Zavar, ha folyik össze-vissza, ragad a kezem, a terítő, zavar hogy figyelnem kell meddig kell harapni, zavar az is, hogy olyan nagy... Így felkockázom, kimagozom, belerakom dobozba éa a hűtőből már csak ki kell kanalaznunk a tányérunkba. :) Abból meg szigorúan villával esszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!