Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Senki nem eszi meg a dinnye...

Senki nem eszi meg a dinnye magját?

Figyelt kérdés
Most tudtam meg a feleségem családjáról hogy ők úgy eszik a dinnyét hogy előtte kikapargatják a magokat vagy utána kiköpködik. Azt mondták mindenki így szokta. A mi családunk viszont úgy eszi a dinnyét hogy összeragja a magot is és úgy nyeli le. Nem is értem mi lenne finom a dinnyeben ha nem lennének benne ropogós magvak. Ez a köpködés meg undoríto. Ti hogy eszitek?

2018. aug. 14. 15:32
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
32%
>felnőtt párkapcsolatok
2018. aug. 14. 15:43
 12/22 anonim ***** válasza:
13%

Jezusom hatalmas probléma ...

Uristen.. Az élet nagy gondjai. Komolyan hogy tudnak egyes emberek ilyen hulyesegen kiakadni ,nem értem

Kit érdekel ki hogy eszi a dinnyét? Ahogy neki jól esik

Én is megeszem a magot nem szedegetem ki de nem ragom össze mert az zavarna

Régen úgy éttem hogy mindig kiszedtem előtte a magokat

Na és? Problem ?

N24

2018. aug. 14. 15:44
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

mi is magnélkül esszük, egy időbe volt az is, hogy vakbél gyulladást okozhat ezért nem szabad megenni

de én szimplán csak nem szeretem a magját

a cseresznye magot se eszem meg és az alma csutkát se, lehet te azt is

minden csak megszokás kérdese, van aki szereti, van aki nem

2018. aug. 14. 16:02
 14/22 anonim ***** válasza:
82%

Páromék családja nem eszi meg, arra hivatkoznak, hogy megfájdul tőle a hasuk. Mondjuk ők amúgy is elég kényes bélűek, egy kicsit más az étel, mint amit megszoktak, és már egyből "gercseli a hasukat". Így nem eszik meg a babot, a hagymát, a paprika/paradicsom héját, a gyümölcsök haját, és még 100 más ételt.

Mindig hüledeznek, amikor megeszem a dinnyemagot, mert szerintük mindenki más is olyan virágszál hasú, mint ők, de nekem sosincs semmi bajom a dinnyemagtól, hiába ijesztegnek, hogy maj' meglátom, maj' én is beteg leszek.

2018. aug. 14. 16:09
 15/22 anonim ***** válasza:
82%
Én is lenyelem egyben, ha marad a számban, azt kiköpöm szalvétába. A fiam viszont képes az összeset kiszedegetni, mielőtt nekiáll a dinnyeevésnek.😀
2018. aug. 14. 16:21
 16/22 anonim ***** válasza:
79%
Imádom a magját. :D
2018. aug. 14. 16:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A zömét kikaparom, ami benne marad, azt lenyelem. Nem rágom össze, legalábbis direkt nem, csuda tudja, mi szokott történni. De valószínűleg lenyelem, pici mag.

A köpködés nem undorít, de engem az is zavarna.

A lágy gyümölcsökben határozottan zavar a nem lágy rész, az őszibarackot is meg szoktam hámozni (néha találok olyat, aminek egész lágy, vékony a héja, az OK, s van, amit túl macerás hámozni). Sokkal nagyobb élmény számomra csak és kizárólag a lédús, ízes, puha hús és más semmi :)

(Viszont padlizsánt sosem hámoznék, annak a héja a legpoénosabb és legszebb, de az más kategória, azt megsütöm és puha lesz. Csak eszembe jutott, hogy sokan képesek nem megenni a szép héját.)

2018. aug. 14. 18:24
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

a családunkban van aki kikaparja, van aki kiköpi és van aki egyben nyeli le. számunkra az a furcsa ha valaki összerágja.

amikor véletlenül ráharapok egyre az totál olyan érzésem van, mintha héjastul enném a napraforgómagot.

2018. aug. 14. 19:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

#17-es leírása miatt most megyek, és vágok is magamnak egy kövér szelet dinnyét :)

Nekem ez változó amúgy...

Gyerekként haraptam, rágtam rajta kettőt es lenyeltem. Aztán elhitették velem (szép, naív gyermekkor :) ), hogy dinnye nő a hasamban, ha lenyelem a magot... :( Nem is ettem egy ideig maggal. De aztán elfelejtettem ezt a hülyeséget és nyeltem a magot a hússal együtt. Volt alkalom, mikor külön eszegettem a magot, amik kihullottak :) Most felnőttként rászoktam a felkockázásra. Zavar, ha folyik össze-vissza, ragad a kezem, a terítő, zavar hogy figyelnem kell meddig kell harapni, zavar az is, hogy olyan nagy... Így felkockázom, kimagozom, belerakom dobozba éa a hűtőből már csak ki kell kanalaznunk a tányérunkba. :) Abból meg szigorúan villával esszük.

2018. aug. 14. 19:11
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy valamit soha nem csinálnék: nem rágnám a magot! :O Nekem ez új, de nem hangzik valami jól...
2018. aug. 14. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!