Van olyan önmagában nem kész étel, amit imádsz és akármennyit tudsz belőle enni magában és szinte függő vagy?
Figyelt kérdés
Tehát pl. nem paprikás krumplira gondolok, hanem ami önmagában "nem étel". Pl. tejföl, alma, mogyi, stb. Én fanatikusan imádom az olajbogyót egymagában, a finom, savanyú kefírt meg jó pár sajtot. Meg a nem bolti paradicsomot. Ezekből rosszullevésig tudok enni, annyira finom csak így önmagukban az ízük.2010. okt. 30. 16:34
11/25 anonim válasza:
Megint én, ne haragudj, de még jutnak eszembe :P
Kefirt imádom, joghurtot (natúr, és abba magvak, vagy méz, gyümölcsök..)
Annyi jó van :D
12/25 anonim válasza:
trappista sajt... pisztácia... kesudió...
14/25 anonim válasza:
mozzarella, füstölt sajt, és a gyümikD:
15/25 Cass90 válasza:
gyümölcsök - főleg alma, szilva, cseresznye, barack - ha sok van itthon akkor nincs határ :D
16/25 anonim válasza:
Kefir es natur joghurt. Szerencsere mostmar beszereztem kefirgombat is es allandoan van itthon kb. napi egy liter.(:
17/25 anonim válasza:
Citromos nápolyiból bármennyit!
19/25 A kérdező kommentje:
köszi, jókat írtatok:)
2010. nov. 2. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!