Másnak sem adott pluszt a hortibágyi pali ha sütőbe tette a végén?
Figyelt kérdés
Ugye úgy van a recept, hogy még sütőbe be...
Szerintetek is jó anélkül?
2024. máj. 24. 18:03
1/6 anonim válasza:
Elöször is nem pali, hanem palacsinta
Másodszor egész más átsütve, mint eláztatva.
2/6 anonim válasza:
Nem lenne hortobágyi ha sütés után nem maradna egzakt.
3/6 anonim válasza:
A rakott krumplit is sütés nélkül eszed?
4/6 anonim válasza:
Nyilván a mártás miatt már nem sül inkább csak átmelegszik de plusz ízt nem ad.
5/6 anonim válasza:
DE, ad plusz ízt, mert a teteje megpirul, a pirítottnak meg más, inzenzívebb az íze.
Pont annyira más, mint az elözö valaki által melített rakott krumpli, ott is semmi sem nyers, mégis teljesen más csak összerakva vagy átsütve!
6/6 anonim válasza:
Kicsit ilyen habarcsos sütés után nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!