LaudeturJesusChristzs kérdése:
Létezik E-mentes ecet?
Figyelt kérdés
Lehet kapni E-szám mentes ecetet?
Ecetsav=E260. De hát amilyen idióták az emberek, simán el tudom képzelni...
2023. nov. 7. 15:05
A kérdező szavazást indított:
Igen, mert a gyártók nem tudják, hogy az életnek is van E-száma
Igen, mert bár gyártók tudják, hogy az életnek is van E-száma, azért ráírják, mert nem érdekli őket a kémia
Nem, mert annyira még a gyártók sem hülyék
10 szavazat
1/11 anonim válasza:
Az ecet E nélkül komputertomográf.
Sőt, komputrtomográf.
3/11 anonim válasza:
Nagyon ráálltál erre az E témára xD
4/11 anonim válasza:
Az ecetsav teljesen veszélytelen. Az e-fóbia alaptalan még azoknál az összetevőknél, amelyekből extrém sokat (!) bevíve káros lehet. Az evetsav nem tartozik ide.
5/11 anonim válasza:
A legfontosabbat kihagytam!
Létezik dihidrogén-monoxid nélküli víz? Nem. Na pont ugyanígy nincs ecet ecetsav nélkül.
6/11 anonim válasza:
Szerintem a gyártók nem "hülyék"; tudatosan írnak rá olyasmit a termékeikre, hogy pl. "laktózmentes margarin"; parasztvakítani akarnak. De jó a felvetés, itt lehetőségük nincs inkább rá.
7/11 anonim válasza:
6. Miért írsz csacskaságot? Az ecet nem más, mint higított ecetsav.
9/11 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem létezik az érdekel lehet e mentesként hirdetett ecetet kapni
2023. nov. 8. 11:01
10/11 anonim válasza:
Mindegyik
E260 azt hiszem az ecetsav, MINT élelmiszeradalèk
Erjesztett ecetbe nem tesznek adalékként ecetez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!