Mit szoktatok csinálni, ha éhesek vagytok de még nincs kész az ebéd ?
Figyelt kérdés
Megvárjátok míg kész lesz, vagy esztek előtte valamit vagy beleesztek a készülő ételbe ?2023. okt. 29. 12:55
2/15 anonim válasza:
Van aki marokkal eszi a rizst, de én nem. Ritkán főzök olyant, ami több órán át készül. A többinél meg csak kibírom.
3/15 anonim válasza:
Kibírom, ennyi önuralma legyen már az embernek.
4/15 anonim válasza:
Iszok teácskát vagy megbontok egy csomag lidlis magkeveréket.
5/15 anonim válasza:
Eszek egy gyors szendvicset vagy csinálok egy teát plusz kávé.
6/15 anonim válasza:
Eszek, mintha vacsoráznék (keveset). Az ebéd pedig megmarad koraesti vacsorának. Így megvan a kalória és a megfelelő számú étkezés.
7/15 anonim válasza:
Vagy kibírom, vagy ha pl. olyan van, hogy mondjuk kész van már a sült krumpli, de a hús még nem, akkor eszem egy kevés krumplit. Függ attól, hogy mennyit kell kb. várnom éhesen, mire minden elkészül.
9/15 anonim válasza:
Ha max 1 óra van még addig, akkor kivárom. Ha 1-1,5 óra, akkor ha nagyon éhes vagyok, akkor eszem valamit. Ha 1,5 óránál több, akkor tuti eszem valamit.
10/15 anonim válasza:
Nagyon éhes csak edzés után vagyok, máskor meg kilehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!