Szoktatok olyat csinálni, hogy míg készül az ebéd kimászkáltok a konyhába és kézzel beleesztek/kóstoltok a kajába ?
Figyelt kérdés
2023. okt. 15. 11:43
1/25 anonim válasza:
Hogyne, nincs is istenibb a félig nyers húsnál.
2/25 anonim válasza:
Mivel én főzök nem kell kimászkáljak.
3/25 anonim válasza:
Olyat soha, olyant sem, hogy beleeszek. Sem kézzel (megégetném), sem mással. Tudom kellene kóstolni, de soha nem teszem.
Viszont, ha valaki kézzel belnyúlni, vagy ha a szájában járt fakanalat visszatené az ételbe, akkor az menne a kukába.
4/25 anonim válasza:
Nem, mert felnőtt ember vagyok.
Bár, ha jobban belegondolok, gyerekként sem csináltam ilyet.
"Mert megkóstolom az ételt ?"
. Te hangsúlyoztad, hogy kézzel eszel bele, még véletlenül sem használsz evőeszközt.
5/25 anonim válasza:
Ez ilyen putri család lehet, sok ilyen van Borsodban.
6/25 anonim válasza:
Kulcsszavak: "belezabálás" "belezabálás leszopkodott kanállal és kézzel."
Napi hergelős kamu..
7/25 anonim válasza:
te amúgy akkor minek kérdezel ilyen hülyeséget, ha utána a sok "rosszul" válaszolót elhordod? igazi paraszt viselkedésre utal, gratulálok
8/25 anonim válasza:
Tudod ez úgy van, hogy két kanalat lehet használni kóstoláshoz. Az egyikkel kiemelsz az ételből, átöntöd a másikba. Vagy leöblíted.
9/25 A kérdező kommentje:
Persze, előveszek 43 kanalat meg elfolyatok egy köbméter vizet mert megkóstoltam valamit nem ?
Hagyjuk már a hülyeséget .
2023. okt. 15. 13:41
10/25 anonim válasza:
Kóstólni kell de nem mászok bele az ételbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!