Szoktatok olyat csinálni, hogy míg készül az ebéd kimászkáltok a konyhába és kézzel beleesztek/kóstoltok a kajába ?
Nem kamu, ez az inverze - volt itt nem rég egy kérdés, hogy a kérdező joggal nem eszik anyós ételéből, miután ő összenyalja a kanalat, meg úgy vágja a tortát.
Erre elég sokan írtuk, hogy igényesék NEM esznek bele kóstolás címszóval a kész ételbe - de sokak szerint "rutin", és "mindenki csinálja".
Hát, kérdező: rengetegen nem vagyunk ilyen bunkók, de van ilyen rokonom. Nála már elvből sem eszek, mert undorítónak tartom.
kostolni igen, kezemmel nem... de most nemis azert mert ugy gondolom jezusom tiszta kaki meg pisi meg tudomen mi a kezem hanem eszembe se jutna.
kanallal, villaval igen. Sot igen volt mar hogy nem mostam el utanna...de nemigazan hivunk vendegeket es vagyunk 3an, a parom es a kislanyom aki 23 honapos. Na ha itt igy, barki megszolja hogy 2x kostoltam meg a spenotot ugyanavval a kanallal akkor balhe lesz :-D
Kóstolni szoktam csak.
Most így hirtelen nem is tudom mire gondolhatsz, mibe lehetne kézzel beleenni...
Az szerintem undorító ha alapból kézzel még ha családon belül is bele eszik valaki...
Esetleg kanállal aki készíti és belekóstol ízesítés miatt, vagy max szól a családtagnak hogy kóstolja meg jó e...
De csak azért kézzel bele nyúlkálni mert telhetetlen vagyok és nem bírom ki amíg elkészül az gáz...Az már malackodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!