Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szoktatok olyat csinálni,...

Szoktatok olyat csinálni, hogy míg készül az ebéd kimászkáltok a konyhába és kézzel beleesztek/kóstoltok a kajába ?

Figyelt kérdés

#étel #ebéd #belezabálás #belezabálás leszopkodott kanállal és kézzel
2023. okt. 15. 11:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

Nem kamu, ez az inverze - volt itt nem rég egy kérdés, hogy a kérdező joggal nem eszik anyós ételéből, miután ő összenyalja a kanalat, meg úgy vágja a tortát.

Erre elég sokan írtuk, hogy igényesék NEM esznek bele kóstolás címszóval a kész ételbe - de sokak szerint "rutin", és "mindenki csinálja".

Hát, kérdező: rengetegen nem vagyunk ilyen bunkók, de van ilyen rokonom. Nála már elvből sem eszek, mert undorítónak tartom.

2023. okt. 15. 14:15
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
9. A mi szokásainkat kérdezted. Az indoklásunkat bónuszként adtuk, mert szeretünk. Tőlem akár bele is ülhetsz.
2023. okt. 15. 14:55
 13/25 anonim válasza:
51%
#09 Nem negyvenhárom kanalat kéne elővenni, csupán kettőt, ha a saját konyhai igénytelenségedet elfeded a szintén igénytelen internetes szóhasználatoddal, ne csodálkozz majd ha senki nem zabál nálad, maximum a hasonszőrű párod, vagy egy kis Szabolcsi zsákfaluból érkező "igazi gourmet" vendég..
2023. okt. 15. 15:03
 14/25 anonim ***** válasza:
75%
Nem
2023. okt. 15. 15:29
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha kóstolok csak tiszta kanállal. Kézzel nem nyúlok bele semmibe. Amikor sütit sütök, csak azt készítem kóstolás nélkül.
2023. okt. 15. 19:59
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

kostolni igen, kezemmel nem... de most nemis azert mert ugy gondolom jezusom tiszta kaki meg pisi meg tudomen mi a kezem hanem eszembe se jutna.

kanallal, villaval igen. Sot igen volt mar hogy nem mostam el utanna...de nemigazan hivunk vendegeket es vagyunk 3an, a parom es a kislanyom aki 23 honapos. Na ha itt igy, barki megszolja hogy 2x kostoltam meg a spenotot ugyanavval a kanallal akkor balhe lesz :-D

2023. okt. 15. 20:34
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Kóstolni szoktam csak.

Most így hirtelen nem is tudom mire gondolhatsz, mibe lehetne kézzel beleenni...

2023. okt. 16. 08:29
 18/25 anonim ***** válasza:
61%
Ha sütök valamit, és megkóstolom, néha ugyanazt a kanalat használom tovább. Lefertőtleníti a forró zsír, olaj. Más kajákat kis tányérra kiszedek, megvárom, amíg meghűl a falat, és megkóstolom. Barátnőmet azért dobtam ki, mert idegesítette, hogy főzés közben megkóstolom az ételt, és nem a könyv szerint csinálom, hanem korrigálok szükség szerint sóval, fűszerrel, vagy plusz idővel. Ő nem tudott főzni, állami gondozott volt, én tanítottam, mert én fiú létemre tudok. 10 éve nincs senkim, de nem is kell senki, így vagyok boldog, és b*ssza meg magát, aki beleugat a dolgomba! Én már bizonyítottam, a munkahelyen is azért szeretnek, mert nem feltevésekre, hanem a pillanatnyi tényekre építem projectet.
2023. okt. 21. 15:17
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem. Par szem sos kekszet viszont megeszem, ha ehes vagyok, mert farkasehesen mar szinte rosszul vagyok.
2023. okt. 28. 19:05
 20/25 anonim ***** válasza:
9%

Az szerintem undorító ha alapból kézzel még ha családon belül is bele eszik valaki...

Esetleg kanállal aki készíti és belekóstol ízesítés miatt, vagy max szól a családtagnak hogy kóstolja meg jó e...

De csak azért kézzel bele nyúlkálni mert telhetetlen vagyok és nem bírom ki amíg elkészül az gáz...Az már malackodás!

2023. okt. 29. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!