Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért isznak az emberek kávét...

Miért isznak az emberek kávét ha pocsék az íze 0 a hatása és drága?

Figyelt kérdés
Most nem a nescafe 3az1-benről beszélek, hanem a bika erős otthoni főzött kávéról.
2023. okt. 25. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
1) Szeretem az ízét. 2) Van hatása. 3) Igen drága, ahogy a házhoz rendelés is, meg egy csomó más, amire szívesen adok ki pénzt, mert nekem hasznos, kellemes, szeretem stb. De pl. csapvizet iszom, nem palackosat, nem iszok üdítőt, nem cigizek, nem veszek 2 évente új telót stbstb., érted?
2023. okt. 27. 11:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja igen, és nem okoz hasmenést nekem.
2023. okt. 27. 11:47
 13/14 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok. Kiegészítve: nem okoz hasmenést, legfeljebb csak annál, akinek amúgyis érzékeny/hajlamos rá a szervezete!

Drága? Manapság mi nem az? Sokkal drágább haszontalan dolgok is vannak, amikre az emberek sajnos előszeretettel szórják a pénzt, például cigaretta!

2023. okt. 27. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Cukorral és tejjel nagyon finom, anélkül én sem innám meg szívesen.
2023. okt. 30. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!