Az emberek miért isznak drága vörösbort étteremben?
Figyelt kérdés
Szerintem a vörösbor nem finom, keserű és még meg is szédít egy korty. Miért isznak az emberek fehér vagy rozé helyett vöröset?2021. okt. 27. 17:53
1/33 anonim válasza:
Mert nem keserű, az étterembe nem ócska tablettás bort adnak, amiket te iszol
4/33 anonim válasza:
Én is jobban szeretem a 15 éves 5 puttonyos Tokaji aszút, de a vörösbor sem feltétlenül rossz.
5/33 anonim válasza:
1, mert nem egyezik az ízlésük a tiédével, ők azt szeretik
2, és/vagy mert az ételhez, amit választottak vörösbor illik
Nem rendelnék halhoz vörösbort, de marhához sem fehéret.
6/33 anonim válasza:
Nekik ízlik.
(Én is utálom, de nem értem, attól más miért ne szerethetné? :D)
7/33 anonim válasza:
Azért mert minőségi és finom borok. Ők szeretik
8/33 anonim válasza:
Mert szeretik, tényleg finom. Ha sok pénzem lenne, én is elmennék étterembe és meg drága vörösbort is innék a drága kajám mellé. :) 🍷
9/33 anonim válasza:
Mert mindenki azt iszik amit akar, vagy amire lehetősége van.
10/33 anonim válasza:
Az emberek valójában csak azért isznak vörösbort már évtizedek óta étteremben, hogy vége jöjjön egy lúzeréletű valaki és megkérdezze ezt gyakorin.
Most, hogy ez megtörtént, végre lekerülhet a vörösbor az itallapokról világszerte és kicserélhetik Monsterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!