Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az emberek miért isznak drága...

Az emberek miért isznak drága vörösbort étteremben?

Figyelt kérdés
Szerintem a vörösbor nem finom, keserű és még meg is szédít egy korty. Miért isznak az emberek fehér vagy rozé helyett vöröset?

2021. okt. 27. 17:53
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, mert idáig bármi, amit ajánlottak (legyen az étel, ital) mindig ízlett, semennyire nem vagyok válogatós. A vörösbor az egyetlen, amire azt mondják, hogy finom, és nem értem, miért nem ízlik nekem. 24 éves vagyok. Vörösborból mennyit iszik, aki szereti? Meg lehet inni egy egész üveggel? Én megtettem (merfelsz nectar sexardique) és nagyon elrontotta a gyomrom pedig ettem előtte. Egy fehér száraz hilltop sose rontja el a gyomrom.
2021. okt. 29. 16:28
 32/33 anonim ***** válasza:
100%

31

Akkor neked nem jön be.Ennyi.Nem érdemes erőltetni.

2021. okt. 29. 16:44
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne mindent szeretnie mindenkinek? Nem ízlik neked és kész, nincs ezzel semmi baj. Én pl nem szeretek semmilyen halételt és a káposztát sem, szóval nálam a jó öreg karácsonyi halászlé-töltött káposzta menü kizárva. Pedig az emberek többségének ez ízlik. Nekem nem, na bumm, nem fogok ezért kardomba dőlni.

Viszont egészen más válaszokat kaptál volna, ha így teszed fel a kérdést, hogy nem érted, neked miért nem jön be, nem pedig úgy, hogy leszólod mások ízlését és a sajátodat állítod be etalonnak.

2021. okt. 29. 17:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!