Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az emberek miért isznak drága...

Az emberek miért isznak drága vörösbort étteremben?

Figyelt kérdés
Szerintem a vörösbor nem finom, keserű és még meg is szédít egy korty. Miért isznak az emberek fehér vagy rozé helyett vöröset?

2021. okt. 27. 17:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
90%

Ha megnyugtat és semmilyen alkoholt nem szeretek 😂

(Bocsi a garrone cherryt azt megiszim gyümölcslével)

Étteremben van mikor furán néznek, hogy rostos üdítőt kérek az ételhez. De egyszerűen nem tudom meginni a különféle borokat, whiskey-ket stb. 😅

2021. okt. 27. 21:24
 22/33 anonim ***** válasza:
20%

21

"Ha megnyugtat és semmilyen alkoholt nem szeretek"

Akkor meg is van a gond.A bor alkoholos ital...

2021. okt. 27. 22:15
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Sokan szeretik a vörösbort, én pl az étcsokitvszeretem (80% felett), meg az erőspaprikát. Valaki meg utálja ezeket. Nem nagyon iszom alkoholt, de a ritka alkalmakkor inkább vörösbort iszom, mint fehéret.

Az más kérdés, hogy miért étteremben isznak 5-6-10szeres áron bort.

2021. okt. 27. 22:44
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem vallás (mint írtam, én is utálom) de ettől még totál érthetetlen számomra, hogy más emberek miért ne fogyaszthatnának olyasmit, ami neked (vagy nekem, vagy bárki másnak) nem ízlik....
2021. okt. 28. 07:46
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

“Az más kérdés, hogy miért étteremben isznak 5-6-10szeres áron bort.”

Ha étteremben eszem és megkívánom az adott ételhez, szerinted mi a megoldás? Csak azt lehet fogyasztani, amit ott veszek, ergo csempésszem be és suttyomban iszogassam a wc-ben? Hát ennyire szarrágó nem vagyok, bocsi. Ha telik egy drága vacsorára, akkor 1-2 pohár borra is fog, nem arra fogom sajnálni.

2021. okt. 28. 09:41
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Mert az ott kínált BOR nem az az ócska, háztáji vacak, amit a sok hozzánemértő elad "bor" címszóval.
2021. okt. 28. 17:16
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

"“Az más kérdés, hogy miért étteremben isznak 5-6-10szeres áron bort.”

:DDD

Elárulom, hogy a kaja is olcsóbb, ha otthon elkészíted magadnak.

2021. okt. 28. 18:17
 28/33 anonim ***** válasza:
46%

27-es!

A kaja egyrészt nem annyival drágább étteremben, mint otthon, másrészt az ételhez hozzátesznek technológiát, tudást, a bort meg ugyanúgy meg tudod venni egy üzletben és kiöntöd magadnak.

25-ös!

Inkább az a kérdés, hogy miért ennyivel drágábban adják az étteremben. Szóval az eredeti kérdésre válaszolva, sokszor csak azért isznak drága vörösbort az étteremben, mert drágán adják. A valóságban lehet, hogy olcsó vörösbort isznak drágán és engem ez zavar igazán.

2021. okt. 28. 21:26
 29/33 anonim ***** válasza:
Pedig a kaján szokott lenni a nagyobb szorzó.
2021. okt. 29. 01:48
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted a vörösbort, akkor ne igyál. Van, aki a káposztás tésztát nem szereti, van aki a vörösbort. Nem kell ezt túlmisztifikálni. Egye, igya az aki szereti.
2021. okt. 29. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!