Az emberek miért isznak drága vörösbort étteremben?
Ha megnyugtat és semmilyen alkoholt nem szeretek 😂
(Bocsi a garrone cherryt azt megiszim gyümölcslével)
Étteremben van mikor furán néznek, hogy rostos üdítőt kérek az ételhez. De egyszerűen nem tudom meginni a különféle borokat, whiskey-ket stb. 😅
21
"Ha megnyugtat és semmilyen alkoholt nem szeretek"
Akkor meg is van a gond.A bor alkoholos ital...
Sokan szeretik a vörösbort, én pl az étcsokitvszeretem (80% felett), meg az erőspaprikát. Valaki meg utálja ezeket. Nem nagyon iszom alkoholt, de a ritka alkalmakkor inkább vörösbort iszom, mint fehéret.
Az más kérdés, hogy miért étteremben isznak 5-6-10szeres áron bort.
“Az más kérdés, hogy miért étteremben isznak 5-6-10szeres áron bort.”
Ha étteremben eszem és megkívánom az adott ételhez, szerinted mi a megoldás? Csak azt lehet fogyasztani, amit ott veszek, ergo csempésszem be és suttyomban iszogassam a wc-ben? Hát ennyire szarrágó nem vagyok, bocsi. Ha telik egy drága vacsorára, akkor 1-2 pohár borra is fog, nem arra fogom sajnálni.
"“Az más kérdés, hogy miért étteremben isznak 5-6-10szeres áron bort.”
:DDD
Elárulom, hogy a kaja is olcsóbb, ha otthon elkészíted magadnak.
27-es!
A kaja egyrészt nem annyival drágább étteremben, mint otthon, másrészt az ételhez hozzátesznek technológiát, tudást, a bort meg ugyanúgy meg tudod venni egy üzletben és kiöntöd magadnak.
25-ös!
Inkább az a kérdés, hogy miért ennyivel drágábban adják az étteremben. Szóval az eredeti kérdésre válaszolva, sokszor csak azért isznak drága vörösbort az étteremben, mert drágán adják. A valóságban lehet, hogy olcsó vörösbort isznak drágán és engem ez zavar igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!