Miért sivalkodnak az emberek, hogy drága lett a Monster, amikor 0.5 liter még mindig alig drágább, mint két 0.25-ös kormányközeli Hell?
A boltban ahova járok 230 a Hell és 600 a Monster. Ez 140 Ft különbség ha két Hellt vennék. Egy hónapban ez már ezres nagyságrend, és ez csak a különbség a kettő közt, nem a teljes ár. Illetve egy nagyobb kiszerelésnek arányaiban egy picit olcsóbbnak is kellene lennie.
Én jobban szeretem a Monstert de most átálltam a Hellre. Lehet, ha lesz valahol akciós a Monster akkor veszek jó pár darabot. De ez az áremelkedés pofátlan szerintem, ha azt nézzük hogy a Hell ára mennyit nőtt az elmúlt években. Akár szeretem a kormányt akár nem, ennyi pénzt nem szívesen szórok ki az ablakon úgy hogy amúgy meg minden rohadtul drágul, a fizetések meg ezt nem annyira követik.
Nemrég 200 volt a Hell és 400 a Monster, tehát ugyanannyiba került a kettő.
Most a Hell 250 körül van, a Monster meg 650 körül. Tehát 1 Monster 150 Ft-tal drágább, mint 2 Hell.
Van egy kisbolt a munkahelyem mellett, ahol valami fura módon még mindig 200 a Hell, de a Monster ott is 550 lett, tehát ott is 150 Ft-tal drágább.
Annak, aki néha megiszik egyet, talán nem számít ez a különbség, rendszeres fogyasztó viszont elég könnyen megérzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!