Miért adhatnak mostanában rendszeresen orosz filmeket egyes kormányközeli (?) csatornákon?
Nyilvánvalóan az oroszok sggét nyalják.
Amúgy A nép szolgája is gyenge.
Csütörtöktől hétfőig néztem. Korábban átlag napi 1-2 megvolt. (Igen, ezek a TV2 csatornái)
06.30.
Mozi+ 03.25 Árukapcsolat (orosz sci-fi, romantikus vígjáték , 2020) ism: hétfőn
Moziverzum 13.00 Hotel Belgrád (orosz romantikus vígjáték , 2020) (ism.)
07.01.
Mozi+ 00.55 A hős (orosz akciófilm, 2019)
07.03.
Mozi+ 05.40 Igen, séf! - Irány Párizs! (orosz vígjáték, 2014)
+néhány orosz rajzfilm az m2-n.
Így már értem. Mondjuk én nem tudom, hogy született volna bármiféle embargó az orosz filmekre, és a gyártási évekből adódóan nem biztos, hogy ezek friss beszerzések.
Emellett a Netflixen továbbra is vannak orosz tartalmak, a Viasat, a Penthouse, a Hustler, a Paramount, a Warner / Discovery nem vonult ki Oroszországból. Az amcsi streamingeken is vannak orosz filmek és sorozatok.
A különböző nemzetközi sportközvetítések tulajdonosai továbbra is biztosítanak feedet az orosz csatornák részére.
Az ukrán Megogo Oroszországból ugyan kivonult, de Belaruszban továbbra is elérhető.
Legjobb tudomásom szerint bizonyos orosz csatornák európai terjesztését korlátozta az EU, de pl. ezek az Egyesült Államokban továbbra is elérhetők. (VPN-nel Magyarországon is, van olyan VPN ahol továbbra is lehet belarusz vagy orosz VPN-nel csatlakozni és interneten hozzáférni a blokkolt orosz tartalmakhoz is.)
Úgy tűnt, mint a burkolt propaganda, bár jobban belegondolva ezeknek semmi közük a háborúhoz, talán már korábban is lementek.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!