Milyen savanyúsággal eszed szívesen a májkrémes kenyeret?
Figyelt kérdés
Uborkaszezon van, de nálunk valamiért idén nem terem az uborka. Csak paradicsom van, de az rengeteg. ...és nagyon finom a májkrémes kenyér paradicsommal is, de még jobb lenne csemege uborkával...nem?2023. aug. 18. 21:27
11/22 A kérdező kommentje:
Értem a szarkazmust, köszönöm. Te mivel eszed?
2023. aug. 18. 22:00
12/22 anonim válasza:
Most zöldség vagy savanyúság???
Mert előbbiből paprika, paradicsom, uborka. Utóbbiból meg savanyú hagyma és csípős pirosarany.
13/22 A kérdező kommentje:
12 - Miért ez a merevség? Nem könyvet írunk. Arra vagyok kíváncsi, hogy ki mivel szereti. Linné nem látja, mit írtok.
2023. aug. 18. 22:22
14/22 anonim válasza:
a gyakoris valami előadáson vagy munkahelyen képzeli magát. mi a fsz bajotok van? megártott a munkahét? Itt már nem kell a fnök előtt feszíteni..
15/22 anonim válasza:
Nekem a paradicsom a kedvencem, abszolút nem izgatna, hogy nincs ubi. Én a mákos tésztát is szívesen eszem paradicsommal :-)
17/22 anonim válasza:
Paprika, konzervkukorica, savanyú ubi, lilahagyma.
Paradicsommal vagy sima kígyóuborkával nem szeretem.
18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket!
Egyszer kipróbálom a mákos tésztát is paradicsommal :DDD
Szép hétvégét nektek :)
2023. aug. 19. 08:27
19/22 anonim válasza:
Majonéz mint savanyúság 🤣
Ész, hova 'mész'?!
20/22 anonim válasza:
Halkonzervvel és nutellával. És ez nem vicc, így szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!