Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit tesztek a szendvicsbe?

Mit tesztek a szendvicsbe?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, mások mit tesznek a szendvicsbe. Én elég egyszerűen készítem, zsömlét megvajazom és általában simán csak sajtot teszek bele, néha sonkát vagy uborkát, paradicsomot is, de azt inkább ritkán... Ti hogyan szoktátok??

2023. aug. 12. 22:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Valami krémet (vaj-humzsz körözött-sós túrókrém-lencsekrem-sült paprika krém-kolbászkrém)

Valamilyen fehérjét (sonka- szalámi- sajt- kolbászkrém -körözött- sült tofu- fasírt)

Valami zöldséget (jégsaláta- uborka - paprika- fermentált káposzta)

Valami extrát (pl bazsalikomlevél)

Igazából ez kell ahhoz hogy laktasson és hogy tényleg élvezet legyen enni- ne csak szalámis vajas kenyér legyen

2023. aug. 13. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezer módon variálom a hozzávalókat, így a szenvics tipikusan az, amit sose tudok megunni. Pár példa az elmúlt hetekből:

Főtt sonka, cheddar, főtt tojás, mustár, ecetes uborka

Serrano sonka, manchego sajt, paradicsom, só + bors

Sült bacon, zöldhagyma, tükörtojás

Avokádókrém paradicsommal, tükörtojás

Szalámi + füstölt gouda, uborka, paprika

Körözött, gouda, gyulai kolbász, paradicsom

Tonhalkonzerv + sajt a tetejére, sütőben ráolvasztom a sajtot

Bruschetta

Pita, bele humusz és falafel meg valamilyen zöldsaláta

2023. aug. 13. 19:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Street kitchenes a kedvencem

Sajtos hosszukifli megkenve ajvarral, rá a baby spenót, rántott hal, fokhagymás tejfol :)

2023. aug. 13. 22:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket!
2023. aug. 13. 23:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!