Meddig lehet gombát tárolni a hütöben, amikor már el van készítve tésztás tejszínes mártással?
Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 21:03
1/4 anonim válasza:
Másnap meg lehet enni, de csak akkor, ha egyrészt nincs semmi rossz szaga, és utána mégegyszer felforralod. Ha lehet, ne a tésztával összekeverve tedd a hütöbe, mert akkor könnyebben megforr - viszont akkor latszik is rajta, hogy baja van.
2/4 anonim válasza:
Elvileg max.1 napig tarthatod hűtőben. A valóságban nálam (pont ilyen összetételben) 2 nap után is remek volt ízre és illatra, igaz ez a mostani hűtőm sokkal jobban tárolja a kajákat, mint a régebbi.
3/4 anonim válasza:
Fél napig gond nélkül.
Egy napig, ha utána gondosan megnézed (szagolod, de fölmelegítve), forralod, stb.
4/4 anonim válasza:
Gombát frissen kell elkészíteni, ha beteszed hűtőbe, utána fel kell forralni minden esetben. Ha nem forralod, akkor gombamérgezés helyett ételmérgezéssel kerülsz kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!