Kinnt felejtettem a tejszínes gombás csirkeragu-t fedve a tűzhelyen. A párom szerint tuti megromlott, én nem éreztem rajta semmit. Olyan 25' lehet itt, szerintetek megromlott? Vagy ne kockáztassunk?
Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 09:48
1/18 anonim válasza:
Kardinális kérdés: mikor felejtetted kint?
2/18 A kérdező kommentje:
Este 9 körül kb.
2011. júl. 20. 09:58
3/18 anonim válasza:
Hát szerintem éreznéd rajta, ha rossz lenne.
4/18 A kérdező kommentje:
Hát ez én vagyok igen.. azt mondta a párom h egyek belőle és nézzem meg megy-e a hasam :D mindenesetre beraktam a hütőbe .. meg azt olvastam, hogy a bacik megszaporodnak nyáron főleg ha kinnt marad.. azért köszi!
2011. júl. 20. 10:02
5/18 anonim válasza:
Elvieg elszaporodhatnak, de ha tegnap frissen (tisztán) főzted, akkor szerintem semmi baja. Ma még megehetitek, de tovább ne tartsd el.
6/18 anonim válasza:
Ha elkezded melegíteni, akkor érezheted a "savanykás" illatot (ilyenkor jobban kijönnek az illatok). Ha ilyet nem érzel, akkor sztem semmi baja.
De ha evés közben bármi furit érzel, és nem esik jól, akkor inkább ne edd meg.
7/18 anonim válasza:
Én nem enném meg, de kipróbálhatod.
8/18 anonim válasza:
ha még addig vártok vele, mire a Te hasad beindul, akkorra
tuti megmurran:))
viccen kívül, melegítéskor, ha savanykás szaga van, ne próbálkozzatok.
a tejszín nem savanyú, tehát meg fogod érezni, ha gáz van.
az éjjel nagyon meleg volt, pont nem ennek a kajának való...
9/18 anonim válasza:
Nemtom, nálunk az éjjel marha nagy vihar és 17 fok volt, azért a nagyon melegtől messze....
10/18 anonim válasza:
nálunk 22 hajnalban, a levegő meg se moccant nyitott ablakok mellet sem.
(szfvár)
most mondja a rádió, hogy Bácsban délelőtt fákat csavart ki a vihar, itt meg volt egy nyári zápor, jelen pillanatban meg röhög a nap.
persze mi és készülünk a viharra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!