Kinnt felejtettem a tejszínes gombás csirkeragu-t fedve a tűzhelyen. A párom szerint tuti megromlott, én nem éreztem rajta semmit. Olyan 25' lehet itt, szerintetek megromlott? Vagy ne kockáztassunk?
Kedves Kérdező!
Ha tejszínes is és gombás is, meg meleg is, én biztosan nem ennék belőle. Persze a férjednek van esze, hogy azt tanácsolja, először te egyél belőle, majd kiderül, hogy mi lesz?
Élsz még?? :))) Remélem nincs baj??
:D
Bács megyétől keletre volt szél, és most olyan gyenge, permetező "májusi eső", amitől elázni lehet, de esernyővel kiröhögnek. Inkább maradok egyelőre itthon.
Budapesten egész délelőtt özönvíz-szerű esőzés volt.
Tényleg, kérdező, minden OK?
Kicsit aggódok, mert ugye én mondtam, hogy ha nem érzitek rossznak, egyétek meg!
Örülök, hogy megértétek a ma reggelt, ha nem írsz ide többet, egész életemben retteghettem volna, hogy megöltem két embert ezzel a tanáccsal. :D
(Ma reggel vastag pára és felhőréteg Budapest egész területén. 17 fok. Brrr.)
Nálunk csöndes eső esik:))
örülök, hogy hasmars nélkül túlélted:)))
Örülök, hogy "köztünk" maradtál. Drága a virág! :)))
D:
Nálunk borús, nyúlós idő van, esik. Nem szeretem. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!