Tejszínes alapú pizzát hogy készítsek? Receptek kellenének, főleg, amik hasonlítanak a rendes pizzáriás pizzákra.
Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 13:24
1/7 anonim válasza:
nem egészen értem a tejszín alapú pizza elképzelését, mármint a tésztára gondolsz ? mert két alapot szoktak általában használni, a tejfölös, és a sima pizza szósz(paradicsomos) fejtsd ki hátha tudok segíteni :)
2/7 A kérdező kommentje:
pizzériába vettünk olyan pizzát,aminek az a neve hogy csőrmester. úgy van írva a papír,hogy tejszínes alap, csirkehús, paprika, sajt
2009. aug. 25. 14:25
3/7 anonim válasza:
Nem is hallottam még olyat, hogy tejszínes alap. Nálunk a pizzériákban paradicsomos és tejfölös alap van. Szerintem tejföllel is elkészíthető raksz bele fokhagymát, sót, kevés borst és oregánót.
4/7 A kérdező kommentje:
akkor írjátok már meg a tejfölös alap receptjét. vagy tejfölös pizzák készítését.
2009. okt. 19. 21:06
6/7 anonim válasza:
A tejfölös alpaba mindenképpen kell majonéz mert a tejfölből kicsapódik a víz és elázik a tészta. Ez az egyik. A másik hogy létezik tejszínes alap is, rengeteg fajta van. főzőtejszínt felfőzöl például gombával, oregánóval, sóval, borssal stb.... ízlés szerint. Kicsit sűrűbbre készíted mint amikor spagettire készítenéd. Majd megkened a pzzatésztát vele. Ha csirkehúsosat csinálsz akkro a húst párold meg majd a főzés vége előtt nem sokkal öntsd rá a főzőtejszínt. Ennyi.
7/7 anonim válasza:
Én is szoktam tejszínes alapot készíteni, mivel nem kell bele sok tejszín, leginkább akkor csinálom, ha marad a főzésből:
A főzőtejszínt összeforralod sóval, borssal, amíg kicsit besűrűsödik. Ha nagyon kevés tejszín maradt, akkor gazdagíthatod úgy, hogy kis hűlés után belekeversz 1 tojást. Innen kezdve az ízlésedre van bízva, mivel bolondítod meg: tehetsz bele pl. tormakrémet (rá pedig pl.sonka vagy csirkemell a "rakomány"), zúzott fokhagymát (gyakorlatilag szinte bármit tehetsz rá), vega pizzához pl.spenótot és zúzott fokhagymát, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!