Mit főzzek holnap? Egyszerű de fionom ötletek kellenének.
Figyelt kérdés
Valami laktató levest vagy könnyű főzeléket szeretnék csinálni, utána pedig valami finom édességet. :)2010. jún. 16. 21:50
1/9 anonim válasza:
Bableves füstölt hússal, krumplifőzelék leveshússal, palacsinta.
2/9 anonim válasza:
gyros, most csináltam és két pitával nagyon jól laktam, fini teljes kiőrlésű pita, bele tejfölből készült salátaöntet (por), uborka, reszelt répa, hagyma, paradicsom és sült tarja felkockázva
3/9 anonim válasza:
Bableves, aranygaluska vanília sodóval=)
4/9 anonim válasza:
Raguleves, vagy finomfőzelék.De én langallót csinálok.
6/9 anonim válasza:
Az egy kerek kenyértésztából készült magyar étel, általában kemencében sütik meg, a tetejét megkenik tejföllel, és nagyon finom :)
7/9 anonim válasza:
Szerintem a laktato levessel az a baj, h egyben nehez is:S De pl a spenot az mindig jo:D Desszertnek meg valami finom konnyut csinalj, pl gyumolcsos kosarkakat
8/9 anonim válasza:
csontleves zöldborsóval, cérnametélttel, és cseresznyés pite.
9/9 anonim válasza:
Én babfőzeléket főzök és sütök mellé finom házi sonkát.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!