Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Drága egy kerti parti? szallon...

Drága egy kerti parti? szallona sütés lenne meg kolbász virsli meg zöldségek rendes ételek is lesznek de ezek nem bográcsban készültek lennének

Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 21:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Vedd alapul hogy x ember miből mennyit eszik. Én úgy szoktam vásárolni, hogy minden főre jusson 1-2 adag mindenből . Úgy se mindenki ugyan azt eszi . Így ha valaki valamit jobban eszik , a másik nem, igy reális a fejenként mindenből 2 adag. Innentől ki számolható :) Nem mondom olcsónak, de kinek mi:) Illetve nem tudom, milyen ételekről van szó, lehet stake is pl :D akkor nem olcsó . De én kb igy szoktam számolni :)
2023. máj. 1. 02:11
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kifejezetten olcsó, nem is feltétlenül drága, sok előkészületek is jár, viszont egy jó program, nagyobb élmény, mint a pizza rendelés.
2023. máj. 1. 07:37
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Sajnos drága igen. :/ De manapság már mi nem az?
2023. máj. 1. 11:06
 14/14 anonim ***** válasza:
37%
A háborús infláció és a brüsszeli szankciók következtében nagyon felmentek az árak sajnos. Már nem éri meg a kolbászt, a virslit ,vagy a szalonnát csak úgy az üzletben megvenni. Ha esetleg határ menti háborús zóna közelében laksz, lehet a húsokat ott olcsóbban be tudod szerezni, illetve a baráti társaságot is lehet szelektálni arrafelé.
2023. máj. 4. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!