Drága egy kerti parti? szallona sütés lenne meg kolbász virsli meg zöldségek rendes ételek is lesznek de ezek nem bográcsban készültek lennének
Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 21:41
11/14 anonim válasza:
Vedd alapul hogy x ember miből mennyit eszik. Én úgy szoktam vásárolni, hogy minden főre jusson 1-2 adag mindenből . Úgy se mindenki ugyan azt eszi . Így ha valaki valamit jobban eszik , a másik nem, igy reális a fejenként mindenből 2 adag. Innentől ki számolható :) Nem mondom olcsónak, de kinek mi:) Illetve nem tudom, milyen ételekről van szó, lehet stake is pl :D akkor nem olcsó . De én kb igy szoktam számolni :)
12/14 anonim válasza:
Nem kifejezetten olcsó, nem is feltétlenül drága, sok előkészületek is jár, viszont egy jó program, nagyobb élmény, mint a pizza rendelés.
13/14 anonim válasza:
Sajnos drága igen. :/ De manapság már mi nem az?
14/14 anonim válasza:
A háborús infláció és a brüsszeli szankciók következtében nagyon felmentek az árak sajnos. Már nem éri meg a kolbászt, a virslit ,vagy a szalonnát csak úgy az üzletben megvenni. Ha esetleg határ menti háborús zóna közelében laksz, lehet a húsokat ott olcsóbban be tudod szerezni, illetve a baráti társaságot is lehet szelektálni arrafelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!