Milyen magas volumenű köretek vannak?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy főzés után miből lesz több?
Pl, 100g tészta, 100g rizs, 100g bulgur, vagy bármi.
Valahol azt olvastam, hogy a bulgur mennyiségre 3x akkora, mint a rizs. Ez mennyire igaz?
2023. ápr. 28. 13:53
1/5 anonim válasza:
Semennyire. A tömeg nem függ az alkotójától.
Egyébként szerintem a sorrend: bulgur, rizs, házi gyúrt tészta, száraztészta, ahol a bulgur veszi fel a legtöbb vizet.
2/5 anonim válasza:
Valamilyen hengeres tészta, pl. penne, ha az a lényeg, hogy soknak tűnjön.
3/5 anonim válasza:
Tarhonyát is háromszoros vízzel öntöm fel.
De szapora a makaróni,csőtészta is.
4/5 anonim válasza:
A száraztészta több vizet fel, mint a friss.
5/5 anonim válasza:
Ha az alap recepteket nézed, a tarhonyát, a rizst és a bulgurt is kétszeres vízzel öntik fel. Ez alapján én azt gondolnám, ezek kb egyformák (bár itt akkor a kiinduló térfogat egyezett, nem a tömeg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!