Találtatok már valamit ételekbe, ami nem bele való volt? Tettetek panaszt? Kompenzáltak valamivel?
Ma vettem egy üveg almapaprikát, itthon felbontottam, tiszta penész volt a kupakja belül és döglött kukacok voltak rátapadva. Nagyon undorító volt. Lejárati dátuma 2024.. Érdemes írni a gyártónak? Azért elég felháborító a mai árak mellett, és egy neves cégtől, hogy az ilyen előfordulhat. Vagy hagyjam az egészet? A boltba ahol vettem, nem hiszem, hogy foglalkoznának ezzel...
Ha van hasonló sztoritok, írjatok meg.
A savanyúságot akkor is a boltba kellene visszavinni.
Másrészt ez tipikusan olyan, amiröl nem tehet senki, a paprikában voltak valószínüleg a kukacok, csak mivel a paprika egyben van, nem látott bele senki, és csak az eltevés során másztak ki.
Pont tegnap reggel a kefírem kupakja csak lejött, nem zárt rendesen. A tetején savó szerű réteg volt, meg persze az íze is baromi undorító.
De még ott a boltban kifele menet belekortyoltam, és azonnal kicserélték nekem.
Egyszer az Aldiban vettem üveges zöldborsót, a kocsinál, pakolás közben vettem észre, hogy egy nagy, zöld színű kukac is volt benne… a színe épp olyan volt, mint a borsónak… elég gusztustalan volt.
Nyilván nem a bolt tehet róla, még csak a gyárra sem haragudtam… ilyen a tömeggyártás. Visszaszaladtam vele a boltba, szó nélkül kicserélték és volt bennük annyi, hogy nem tették vissza a polcra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!