Teljes kiőrlésű tönkölybúza liszttel mennyivel másabb a főzés, sütés? Ízben más a fehér társaihoz képest? Ha igen hogy lehet kompenzálni?
Figyelt kérdés
Lisztet leginkább főzelékhez,habaráshoz szoktam használni.Vagy palacsinta sütéshez.2019. júl. 21. 17:49
1/2 anonim válasza:
Egy teljes kiőrlésű más mint a fehér liszt. Függ az őrléstől is.
Palacsinta eléggé más lesz, íze, állaga, szine.
A teljes kiörlésűnek van íze, a sima fehérhez képest. kevesebb ízesítést igényel, de ez egyéni ízléstől is függ.
Először használd felesbe fehér liszttel, úgy azért nem olyan más. habarni én rizsliszttel szoktam.
2/2 anonim válasza:
Teljes kiőrlésű liszt finom de nem ugyanaz mint a finomliszt.
Inkább textúrára más, tömörebb, durvább mint a fehérliszt.
Kenyérbe, pogácsába finom, de sütibe, habarásba ne tedd mert olyan lesz mintha ceruzahegyezőt ürítetted volna bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!