Beleöntöttem a pörköltet a főtt káposztába, és pörkölt íze lett. (Lucskos/Székely káposztát készítek) Mivel tudnám kompenzálni ezt az ízt, mivel javíthatnám ki?
Figyelt kérdés
2017. febr. 18. 15:16
2/6 anonim válasza:
Milyen íze lenne? Ez a normális.
3/6 anonim válasza:
Kevés benne a káposzta, ezért "elment" a pörköltíz felé. Tegyél még bele káposztát, vagy egyétek meg gyorsan.:)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a harmadiknak duplán! Ez az első székelykáposztám :)
2017. febr. 18. 15:35
5/6 anonim válasza:
Így van: még egy marék káposzta, és minden oké!
Legközelebb fordítva: a káposztát szoktam a kész pörköltbe rakni, és amikor úgy nézem, hogy jó az arány, akkor inkább a káposztából maradjon, jó lesz az máskor is valamire!
6/6 anonim válasza:
Valóban fordítva kell, a kész pörköltbe kell tenni a savanyú káposztát, ízlés szerinti mennyiségben.
A legközelebbi jobb lesz, de szerintem amit főztél az is ehető lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!