Mit tennél ha azt mondanák hogy Öt kiló sajtot kell venni 2000 Ft/kg-os áron, ami már önmagában nyereséges és aki ezt megteszi az 25000 Ft ért megvehet egy kenyérsütőt...?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 17:38
41/47 A kérdező kommentje:
Én mondjuk most pont azt akarok venni és nézem a lehetőségeket
2023. márc. 20. 13:55
42/47 anonim válasza:
Még mindig gondolkodsz rajt? Ha azt akarsz venni, akkor vedd meg. A sajtot le lehet fagyasztani, vagy családon belül ketten, hárman veszitek meg.
43/47 A kérdező kommentje:
Három napja ki sem mozdultam rendkívül lusta vagyok.
2023. márc. 20. 14:32
44/47 anonim válasza:
Akkor nem érdemes kenyérsütőt venned, mert sokkal több idő kenyeret sütni, mint megvenni a boltban.
45/47 A kérdező kommentje:
De így nem kell elmenni a boltba csak megnyomom a gombot
2023. márc. 21. 03:53
46/47 anonim válasza:
De el kell menni a boltba alapanyagokért: liszt, élesztő, só, stb., be is kell tenni ezeket a gépbe, az élesztőt lehet, hogy külön kell felfuttatni. A kenyérsütőt rendszeresen takarítani kell, elromolhat, ha nem sikerül a kenyér, akkor agyalni kell, hogy az élesztő volt rossz (a szárított élesztő nem mindig jó, a friss meg könnyen romlik) vagy sikért kéne adni a lisztkeverékhez, hogy jó minőségű legyen a végeredmény, stb. A boltban meg elég lekapni a polcról a szimpatikus szeletelt kenyeret, hogy még azzal se kelljen otthon ügyeskedni.
47/47 A kérdező kommentje:
Az alapanyagokat megvehetem egyszerre sokat. Így elmegyek 3 havonta egyszer.
Mosogatni akkor is kell ha nincs kenyérsütő.
Lehet hogy külön fel kell futtatni de utána is lehet nézni miszerint a program része a felfuttatás.
Nem kell agyalni a szar kenyeret a kutya elé vettem és újra beszórom a vackokat és újra megnyomom a gombot.
2023. márc. 21. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!