Mit tennél ha azt mondanák hogy Öt kiló sajtot kell venni 2000 Ft/kg-os áron, ami már önmagában nyereséges és aki ezt megteszi az 25000 Ft ért megvehet egy kenyérsütőt...?
A legjobb trappista nagyker ára 1700.. valamennyi körül van most, úgyhogy a 2000 csak kiskereskedéshez képest aránylag jó ár, de amúgy azon is van hasznuk.
A kenyérsütő meg lehet valami saját márkás vacak is.
Egyébként nem rossz ajánlat, ha amúgy is vennél kenyérsütőt. De csak ha adnak hozzá garanciát is, legalább 1 évet!
Ez olyan dolog, hogy a múltkor láttam az aldiban pneumatikus ütvefúrót, 30.000-ért. Egy bosch, 80.000. 1 véleményt találtam az aldisról, 1-szer használta a pali, és tönkrement.
Szóval arra azért számítani kell, hogy aki árulja, az se hülye, nem felebaráti szeretetből adja annyiért. Egyébként tényleg nem rossz ár, de nagy minőségre ne számíts.
Nem tudod megvenni, mondom, nagyker ár.
De én most pl. a baromfiudvartól valami ilyesmi áron rendelem a munkahelyemre.
1 hátránya van, eddig úgy jött, hogy 3 kg-os rudakba, és 4 volt egy dobozba.
az volt 2000 körül.
Most meg van olyan, hogy egy bazi nagy tömbben van a 12 kiló, (kicsit nehéz full egyenesen felvágni ugyanúgy rudakba, de kit érdekel)
és azt adják valami ilyesmi áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!