Mit tennél ha azt mondanák hogy Öt kiló sajtot kell venni 2000 Ft/kg-os áron, ami már önmagában nyereséges és aki ezt megteszi az 25000 Ft ért megvehet egy kenyérsütőt...?
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 17:38
1/47 anonim válasza:
A sajt jöhet, a kenyérsütő nem érdekel.
2/47 anonim válasza:
Nem kellene 5 kg sajt, mert tökre menne mielőtt megehetném. Illetve kenyérsütőre sincs szükségem.
3/47 anonim válasza:
Nem szeretem a sajtot, és semmi szükségem kenyérsütőre.
Tényleg csak kíváncsiságból: mi értelme van ezeknek a kérdéseidnek?
4/47 anonim válasza:
Nekem sem kell kenyérsütő, amúgy is van. 5 kg sajtot megvennék 200 Ft/kg áron, ha normális minőségű és a lejárata is oké.
6/47 anonim válasza:
3 kilós sajtot szoktam venni, mert kiporciózva le lehet fagyasztani.
7/47 anonim válasza:
5 kg sajtot venni nem nyereséges. Nyereséges max az eladónak lehet, ha nyer rajta.
8/47 anonim válasza:
2000 Ft/kg-ért semilyen értelmes sajtot nem kapni
9/47 A kérdező kommentje:
Trappista. Nem Értelmes de sajtnak sajt
2023. márc. 18. 18:05
10/47 A kérdező kommentje:
Mit tennél ha azt mondanák hogy Öt kiló sajtot kell venni 2000 Ft/kg-os áron, ami már önmagában nyereséges és aki ezt megteszi az 25000 Ft ért megvehet egy kenyérsütőt...?
2023. márc. 18. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!