Egy keményre sikeredett húst később tovább lehet sütni hogy omlósabb legyen?
Figyelt kérdés
Nem elég alacsony hőmérsékleten lett sütve, nem elég sokáig. Így igen kemény lett, és nem valami omlós.
Lehetséges hogy később újra betegyem a sütőbe 1-2 órára sütni, hogy jobb legyen?
2023. márc. 15. 17:01
1/12 anonim válasza:
Puhára párolni valószínűleg lehetséges, puhára sütni már biztos nem.
2/12 anonim válasza:
Szerintem darabold össze és csainálj valami ragut belöle
3/12 anonim válasza:
Milyen hús, egyben vagy szeletben, mennyi ideig volt sütve és milyen höfokon?
5/12 anonim válasza:
A hús általában akkor lesz kemény ha túlsütik, szóval ha még tovább sütöd nem lesz puhább csak még keményebb és teljesen kiszárad.
6/12 A kérdező kommentje:
Tarja volt, szeletben. Nem én sütöttem, nem tudom a hőfokot.
És ha beteszem a sütőbe egy tepsiben, alacsony hőfokon, némi olajjal, vízzel, lefóliázva? Javíthat a helyzeten?
2023. márc. 15. 17:49
7/12 anonim válasza:
A hús sütése a legnehezebb folyamat,pláne a sertés.
Vizet onts alá, amikor elfőtt a víz, akkor megkostolod, ha szükséges ismét alá kis vizet.
8/12 anonim válasza:
Vágd kockára és főzd bele paradicsomszószba
9/12 anonim válasza:
#6
Igen.
Így tudod omlóssá tenni.
10/12 anonim válasza:
Jó lesz még ha öntessz alá vizet ahogy írtad.Megpuhul kb 45 perc alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!