Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyit költötök egy hónapban...

Mennyit költötök egy hónapban ételre/bevásárlásra? Többi lent.

Figyelt kérdés

Főleg azok válasza érdekelne akik egyedül laknak akár kollégiumban, akár albiban/saját lakásban/házban, vagy esetleg párok.

Amiatt érdekelne, mert jelenleg külföldön tanulok és kb. egy hónapja élek itt és Februárban elkezdtem vezetni az összes kiadásom, illetve külön összeszámoltam, hogy mennyi ment el kajára illetve általánosabban bevásárlásra, mert az egy tágabb fogalom és nyilván nem csak ételt vesz az ember.

Családom kérdeztem, de ők nem vezetik, többen vannak, bonyolult stb. Tehát nem túl reprezentatív:D

Nem trollkérdés, tényleg érdekel.

2023. márc. 3. 16:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
80 ezer alatt már nem úszom meg, ebben van nassolás, néha üdítő, napi 1-2 kávé is és sok főzés. Nem tudom, aki ennél sokkal kevesebből él, az hogy jön ki, mert én is kuponozok, akciókat keresgélek. Nem élek luxus szinten, de nem is sárgabab főzeléken élek.
2023. máj. 11. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!