Mennyi költötök élelmiszerre havonta az infláció óta?
Figyelt kérdés
Kérlek azt is írjátok meg, hogy hányan vagytok a családban.2022. aug. 4. 19:15
3/8 anonim válasza:
90 ezer Ft körül, egyedül. Különösebben spórolni még nem kezdtem el, csak a nagyon drága dolgokat hagyom el vagy veszem ritkábban. Szinte minden nap főzök, étterembe nagyon ritkán megyek.
4/8 anonim válasza:
Már nem tudom... Minden piszok drága, a kosár alját is több ezer forint elfedni.
5/8 anonim válasza:
2 éve tart ez a szenny , mostanra meg sem nézem mire megy el, eladtam bizonyos dolgaimat bejött 140 ezer 3 hete, csak otthonra költöttem 6-8 ezreket de semmi nyoma, mára maradt 20 rongy ...Aszály elpusztit mindent eutopai reszen, silany drága termésre, jövőre meg drágább és kevesebb készlet lesz .
7/8 anonim válasza:
Ha valaki nem tudja, hogy mennyit költ havonta élelmiszere vagy egyéb másra, akkor az illető egy pénzügyi analfabéta.
Én most meg tudnám mondani, hogy 2015-ben pl.. Augusztusában mire költöttem, forintra pontosan letudnám írni.
Az a személy aki nem írja a kiadásait és bevételeit, az soha nem fog jól bánni a pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!