Milyen élelmiszerből fogyasztasz kevesebbet, mióta elszálltak az árak?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 5. 19:50
1/21 anonim válasza:
Azért mert elszálltak az árak semmiből nem fogyasztok kevesebbet. Én előtte sem fogyasztottam drasztikusan sokat semmiből. Egészség szempontjából sokkal kevesebb, szinte elenyésző mennyiségű édességet és szénhidráttal teli dolgokat fogyasztok.
2/21 anonim válasza:
Nekem nagyon hiányzik a paradicsom, de 1000 alatt nincs! És az még a zöld színű etilénnel félig megérlelt selejt szar! 2600Ft meg 4000 némelyik bogyós! A másik a kígyóubi. 600Ft volt múltkor darabja. El fogok bicózni kis falusi piacokra, hátha lehet szerezni jó minőségűt kicsit olcsóbban!
3/21 anonim válasza:
Szerencsére még nem tartok ott, hogy gond legyen. Igaz húst nem veszek boltban, csak nagyon ritkán.
4/21 anonim válasza:
Zöldség, gyümölcs.
Persze, szoktam venni, csak lényegesen kevesebbet és mindig azt,ami belefér a keretbe.
5/21 anonim válasza:
Zöldség, gyümölcs, magvak (dió, diákcsemege), vitamin tabletta (bocsi, hogy ide soroltam), ízesített víz, üdítők.
6/21 anonim válasza:
Paradicsom, paprika
Helyette karalábé, retek (szezonálisan)
7/21 anonim válasza:
Le kell mondanom az olyan luxus ételekről, mint pl. a lecsó.
8/21 anonim válasza:
Paradicsom, uborka, bár most épp talaltam 259ert,annyiért megvettem, de a paradicsom ára vallalhatatlan.
9/21 anonim válasza:
Egyenlőre szerencsére még nem kell lemondanunk semmiről.
10/21 anonim válasza:
Paradicsom paprika
Sajtok
Konkrétan lemondani nem mondtam még de alig veszek màr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!