Kolis egyetemisták! Ti mennyit költötök egy heti bevásárlásra?
Attól függ mekkora a keret, és milyen gyakran mész haza, mit tudsz vinni otthonról.
Reggelire zabkását szoktam enni vízzel, ebédet otthonról vittem 4 napra, vacsorára zsömle, szalámi/sonka, sajt, mellé 2-3 szem koktélparadicsom. Uzsonnára egy banánt vagy joghurtot szoktam enni. Amikor elfogyott az ebédem, tésztát, tortellinit, akciós mirelit pizzát szoktam csinálni, esetleg 500 Ft-os gyrost vettem, vasárnap ki szoktam menni olcsó kifőzdébe.
Igyekeztem 5000-ből kihozni a heti vásárlást, mindig akciós dolgokat vettem, vagy alvást vacsoráztam, ha fogytán volt a pénz.
Persze manapság nem feltétlenül a rászorulók kapnak kolit, lásd a heti 27 ezerért bevásárló első válaszolót, amit leírtam az a nagyon minimum, fiúknak kicsit több.
4 napot vagyok ott.
Ásványvíz, minden napra egy másfeles üveg, 4x70=420
Napi 4 zsemle: 4x4=16x25=400
1 kg alma: 300
Felvágott,vajkrém,a zsemlébe: 1000
4 cs. Bögrés leves: 400
4 doboz kefir: 400
Heti egyszer eszek kajáldában, a kefir a reggeli, almával, a leves a vacsi, egész nap suliban vagyok, akkor eszem a szendvicseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!