Miért ilyen rosszak a mai kenyerek?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromban emlékszem, még egy hét után is meg lehetett enni a kenyeret, semmi baja nem volt. Most csak a sütés napján jó, másnap még nagy szenvedés árán le lehet gyűrni, de utána már kukába való. milyen alapanyagot, vagy milyen technikát spórolnak most ki a kenyerekből?2023. febr. 12. 16:49
1/3 anonim válasza:
Nézd meg az összetevők listáját. Liszt, só, víz, élesztő/kovász aminek lennie kellene benne.
3/3 anonim válasza:
Egyik ok, hogy nyersek. A péksütemények is. Spórolnak az árammal, energiával, gyorsan átsütik, hogy kívülről barna legyen, de sokszor még addig se, hanem sápadtsárga, belül meg össze lehet gyurmázni a belét. A sült kenyér ruganyosan visszaugrik, ha ujjal belenyomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!