Hogy olcsóbb kenyeret sütni otthon? Kovászos megoldással majd sütőben, vagy kenyérsütővel?
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 14:33
1/7 anonim válasza:
lehet, hogy a kenyérsütő kevesebb áramot fogyaszt, de hogy a hagyományos sütőben SOKKAL finomabb lesz, az tuti. :)
2/7 anonim válasza:
Árban pont ugyanannyi. Lehet kb 3 foeintnyi áram a különbség
3/7 anonim válasza:
Kenyeret sütni nem olcsóbb otthon, csak a munkadíjat nem számolod.
Maga a módszer mindegy, egyik sem olcsóbb vagy drágább, de a sütöben sütve sokkal jobb lesz, mint a kenyérsütögépben, az az éppen ehetö kategória, de nem jó.
4/7 anonim válasza:
Volt kenyérsütőm, nem jött be, egyedül dagasztani és keleszteni volt jó, el is ajándékoztam. Utána befektettem egy öntött vas holland sütőbe (ilyesmibe: [link] tökéletesen megsül benne a kenyér a sütőben, omlós a beljese és jó ropogós a széle.
5/7 anonim válasza:
Látom a link nem ment át: [link]
4es
6/7 anonim válasza:
Ugyanannyi a két módszer. Nekem kb 341 forintból kijön egy 75 dekás teljes kiőrlesű kenyér. Szóval lényegesen olcsóbb a boltinál
Ha nincs kenyérsütőd de van jénaid vagy fedeles lábasod akkor a helyedben sütőben sütném. Habár a dagasztás nagy meló ha nincs géped
7/7 anonim válasza:
Ha tudsz sütni akkor jobb alternatíva lehet(szerintem finomabb, laktatóbb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!