Nem tartanak attól a pékségek, hogy nagyon sok ember elkezd otthon kenyeret és egyéb péksütiket házilag elkészíteni az egyre növekvő árak miatt, és így rájuk rohad a nagyon drága áru?
De, totál be vannak szarva.
Ahogy a hentesek is, hogy mostantól majd a lépcsőházban vágják az emberek a disznót, vagy az autógyárak, hogy mostantól biciklivel járnak majd az emberek.
Ja nem.
Nekem pl. nincs időm reggel sütni egy friss péksütit, de szívesen megeszem.
Ráadásul most egyedül élek, nem is éri meg sütni, mert nincs aki megegye. És azért ezek nem finomak több naposan. És nem is biztos, hogy olcsóbb, ha jó minőségű alapanyagokat használsz. Egy 200 grammos jó vaj már 1500 Ft körül van. Csak ennek az árából legalább 3 péksütit veszek.
Nem tudom, mit értetlenkedtek, miközben a kérdezőnek igaza van.
Nyilván nem fogja mindenki otthon sütni a pékárut, de egyre többen teszik, ha az embereknek csak 20%-a teszi ezt rendszeresen, akkor ennyivel csökken a pékségek forgalma, ergo előbb-utóbb lesz, akinek be kell zárnia, mert olyan kevés lesz a vásárlója, hogy nem fogja tudni kigazdálkodni a fennmarad@sát.
Azért egy kenyeret megsütni nem ugyanaz, mint levágni egy dísznót, nem is értem a hasonlat okát. ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!