Csak nekem vette el a kedvem az ebéd rendeléstől a hihetetlenül növekvő árak?
Eddig rendelgettünk pizzát, egyebeket viszonylag gyakran kb heti egyszer.
De ugy felmentek az árak hogy sajnos erről leszokunk.
Ti hogy vagytok ezzel?
Csak azért kérdezem mert annyira ijesztően drága lett a kaja rendelés hogy szerintem az se lenne csoda ha csődbe mennének az erre specializálodott cégek...
Rendelni nem szoktam, a környékünkön rengeteg hely van, ahol vehetek. De azért többnyire én főzök, mert csak akkor tudok igazán jóllakni.
N
Ritkán rendeltem, havonta egyszer, vagy még ritkábban, ez most is megmaradt. Volt olyan, hogy azért rendeltünk pl valamilyen tálat, mert sokan voltunk, ne kelljen annyit főzni. Na, ilyet már nem csinálunk. Egy személynek még előfordulhat, hogy megéri rendelni, főleg, ha beleszámoljuk egy étel elkészítésével töltött időt. Pl 2 pizza alapanyaga kb 3000 Ft, sütéshez, mosogatáshoz használt áram, víz, max. 300Ft. Ez így olcsóbb, mint rendelni, viszont ha beleszámoljuk, hogy el kell menni bevásárolni, meg legalább 1 óra a konyhában, akkor a minimum 1.5 óra munkaidő még hozzájön.
Biztos, hogy lesz olyan, aki abbahagyja az ilyen jellegű vállalkozását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!