Nem tartanak attól a pékségek, hogy nagyon sok ember elkezd otthon kenyeret és egyéb péksütiket házilag elkészíteni az egyre növekvő árak miatt, és így rájuk rohad a nagyon drága áru?
Pedig olcsóbban ki lehet jönni. Pl a kenyér itthon sütve energiaárral együtt max 300 ft-ból kijön. Akkor a spórolás egy kebyéren már kb 500 ft. 15 kenyér különbözetén már kifizetem a havi áram számlámat. Nekem ez is jó. Meg kijön két tepsi kakaós csiga kb 500 ft-ból, míg a pékségben egy darabnál többet nem kapsz ennyiért.
Persze más dolog, ha valakinek olyan a munkabeosztása, hogy nem ér rá sütni. Bár azért néha biztos beleférne az időbe, mondjuk hétvégéken.
Egyébként mi állatokat is tartunk, disznót és baromfit is vágunk.
Telne rá, de az árán veszek inkább mást.. Igen, a kényelmet is meg kell fizetni.
Ipari mennyiségű kenyér? Látom megjöttek a kötekedős emberek.
Kérdező, abban semmi közeledés nincs, hogy egy alacsony létszámú háztartásban nem fogy el ennyi kenyér. Nálunk sem. Megvesszük a pár szem zsemlét vagy kiflit, három kifliért nem fogok sütőt kapcsolni. Ezek tények. Disznót sem vágok magunknak, mert a disznó egy-két részét esszük meg, a többi felesleges pocsékolás lenne.
És igen, a kényelmet megfizetem, mert azt az időt a gyerekemmel töltöm, a különbözetet meg megkeresem mondjuk öt perc munkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!