Van még manapság olyan ember aki csupasz sós vagy fűszersós margarinos kenyeret eszik, tényleg ennyire ciki étel lett?
Figyelt kérdés
Unokatesóméknál voltam néhány napra, és rámszóltak hogy ne legyek már ilyen igénytelen hogy margarinos kenyeret eszek mikor televan a hűtő felvágottakkal. Komolyan nem értem emlékszem régen 20+ éve mikor gyerek voltam ő is ette, hiába volt felvágott is. Én imádom, mikor jó friss puha a kenyér a héja meg ropogós. Megkenem vékonyan és van hogy sóval, van hogy ételízesítővel de legtöbbször valamilyen sülthús, grill, sültkrimpli fűszersóval szórom meg.2022. okt. 18. 19:31
2/21 anonim válasza:
Én is szeretem így, jobban mint a felvágottakat, amik már pár éve már nem jönnek be nekem. Még amit viszonylag szeretek, azok a sajtok. De bevallom, én kihűlt pirítóssal eszem, (hogy ne olvadozzon), mert felénk ritkán kapni olyan jó kenyeret, mint amit leírtál. Fokhagyma granulátummal is szuper!
3/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem tartom cikinek. Nehogy már egy ember véleményére alapozz... Ciki mondjuk több napja/hete lejárt, vagy más miatt kidobandó bármilyen ételt enni, legyen az lazac, vagy pármai sonka...
4/21 anonim válasza:
Szerintem csak nem akart megszégyenülni, nehogy azt hidd hogy nekik (is) csak ennyire futja. Amúgy egy felvágott sem feltétlenül a gasztronómia csúcsa.
5/21 anonim válasza:
mélyszegénységben élő emberek rendszeresen szokták enni
6/21 anonim válasza:
Szerintem is szuper étel. Jó minőségű kenyér+minőségi vaj nekem ez adja ki legjobban a kenyér és vaj ízét.
Dániában a vendégnek is csak ezt adnak.
7/21 anonim válasza:
Én is imádom, főleg ha langyos a kenyér!
8/21 anonim válasza:
Azért pár embernél erősen keveredik: a vaj és a margarin nagyon nem ugyanaz.
9/21 anonim válasza:
Az az érzésem, hogy sajnos nem is olyan sokára, ölni fogunk egy margarinos kenyérért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!