Honnan érdemes rendelni ételt Budapesten? II. Kerület. A szempont csak annyi hogy olyan cégek erdekelnek amivel legalább egy ember meg volt elégedve.
Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 08:24
1/7 anonim válasza:
Nekem a gastroyal nagyon nem jött be! Rosszul is voltam tőle. A béres alexandrának az izvilága nem tetszik de a párom mindig megette a maradékot.
Az efood, interfood, cityfood amit bátran ajánlok. Ott minden minimum 7/10es. Asszem a 3bol 2 ugyanaz
Ja es a vitalkonyha is nagyon finom.
2/7 anonim válasza:
egeszsékonyha.hu szerintem a legjobb. régóta onnan hozatok!
3/7 anonim válasza:
Májusban költöztem és azota minden egyes reggel úgy megyek el hogy a szomszéd labtorlojen ott az egeszsegkonyha. Szoval neki bevalt
4/7 anonim válasza:
Interfood, megfizethető és finom is. A főzelékeik nagyon jók
5/7 anonim válasza:
Ilyen direkt kiszállítós témából mi a Dori's Food-ot szeretjük nagyon. Finom, jó minőségű.
De a Wolton, FoodPandán 1000 és 1 étteremet találsz, ha változatosságra vágysz.
6/7 anonim válasza:
Nálunk a családban mindenki a Teletáltól rendel, mindannyian meg vagyunk elégedve, az adagok szerintem nagyok, akár két napra is elég egy étel! Nagyon sok a választási lehetőség az ételek között.
7/7 anonim válasza:
Én az Egészségkonyhától rendelek. Bár kipróbáltam az Interfoodot, náluk nagyobb a választék, jobban is ízlett, de sajnos a futár hajnalban érkezik és én munkahelyre rendelek, úgyhogy ez miatt maradtam az Egészségkonyhánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!