Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Honnan érdemes rendelni ételt...

Honnan érdemes rendelni ételt Budapesten? II. Kerület. A szempont csak annyi hogy olyan cégek erdekelnek amivel legalább egy ember meg volt elégedve.

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 08:24
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Nekem a gastroyal nagyon nem jött be! Rosszul is voltam tőle. A béres alexandrának az izvilága nem tetszik de a párom mindig megette a maradékot.

Az efood, interfood, cityfood amit bátran ajánlok. Ott minden minimum 7/10es. Asszem a 3bol 2 ugyanaz

Ja es a vitalkonyha is nagyon finom.

2022. szept. 2. 09:41
 2/7 anonim válasza:
75%
egeszsékonyha.hu szerintem a legjobb. régóta onnan hozatok!
2022. szept. 2. 09:52
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Májusban költöztem és azota minden egyes reggel úgy megyek el hogy a szomszéd labtorlojen ott az egeszsegkonyha. Szoval neki bevalt
2022. szept. 2. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Interfood, megfizethető és finom is. A főzelékeik nagyon jók
2022. szept. 2. 10:36
 5/7 anonim válasza:
64%

Ilyen direkt kiszállítós témából mi a Dori's Food-ot szeretjük nagyon. Finom, jó minőségű.

De a Wolton, FoodPandán 1000 és 1 étteremet találsz, ha változatosságra vágysz.

2022. szept. 2. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a családban mindenki a Teletáltól rendel, mindannyian meg vagyunk elégedve, az adagok szerintem nagyok, akár két napra is elég egy étel! Nagyon sok a választási lehetőség az ételek között.
2022. szept. 2. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:
84%
Én az Egészségkonyhától rendelek. Bár kipróbáltam az Interfoodot, náluk nagyobb a választék, jobban is ízlett, de sajnos a futár hajnalban érkezik és én munkahelyre rendelek, úgyhogy ez miatt maradtam az Egészségkonyhánál.
2022. szept. 2. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!