Napszemüveg használat babáknak (kisebb mint 1 eves)? Nem divat szempontból érdekelne hanem egészségügyileg :)
Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 17:10
2/13 anonim válasza:
Hamar elkezdte viselni, olyan 2 évesen. 1 éves szerintem nem viseli el. Olyan napkalapja volt, ami körbe peremes, így nem sütött a szemébe a nap.
3/13 anonim válasza:
9 hónapos a kislányom, viccből ráadtam pár napja amikor sétáltunk és nem vette le vagy fél óráig, meg is lepődtem:D
De ilyen kiskorban szerintem még a kalap praktikusabb.
5/13 anonim válasza:
4. Veszélyes és káros, ha rossz napszemüveget használunk, mivel nem szűri meg a sugarakat, a szembogár viszont kitágul, így a fény nagyobb területen jut a szembe, káros hatásokat okozva.
Gondolom a legtöbb szülő dm-ben vásárol a gyereknek valami 200 Ft-os gagyit és nem uv szűrős normálisat.
6/13 anonim válasza:
Nem káros, az már más kérdés, hogy nálunk egyik gyerek sem viselte el magán. A kalap maradt nálunk is. Azt jobban elviselték.
7/13 anonim válasza:
5-ös: a dm-es napszemüveg legalább 2 ezer ft és mindegyik uv szűrős, én megnézettem optikussal az enyémet, teljesen jó. Más kérdés, hogy simán eladnak neked egy ugyanilyet 30 ezerért az optikában. Az üzlet az üzlet.
9/13 anonim válasza:
Brendonban vettünk Chicco-t.
4 hónapos a baba.
Kocsiban ráaadom mert süti nagyon a nap, hiába tettünk az ablakra sötétítőt. Nem nyúl hozzá.
10/13 anonim válasza:
1,5 éves volt tavaly nyáron, mindig az enyémet kérte el. Fogta hozzá a fejéhez, és úgy közlekedett. Nagyon boldog volt mikor vettem neki sajátot, hozta mindenhová, de csak néha vette fel. Most tavasszal is előszedte, és már hordja. Főleg itthon,vagy amíg elsétálunk a játszótérre. Szerintem nem lesz tőle baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!