Napszemüveg használat babáknak (kisebb mint 1 eves)? Nem divat szempontból érdekelne hanem egészségügyileg :)
Arra vigyazzatok, hogy ne surun hasznalja, mert fenyerzekeny lesz a szeme, elcseszitek vele egy eletre.
Hogy ertheto legyen, megszokja a szem a napszemuveget,es sokkal nehezebben fogja viselni ha nincs rajta, olyan szintre elmehet, hogy kesobb nem tud napszemuveg nelkul letezni. Ezt hivjak fenyerzekenysegnek, es pont, ezek a babakori , kisgyerekkori napszemuvegek az egyik okozoi. Nem szabad.
Az mas, ha valaki megy a tengerpartra es a visszaverodo feny miatt rakja ra, vagy csak nagyon ritkan, de NE legyen rendszeres.
#5 Nekem szemműtét után kellett napszemüveget hordanom. Elvittem megvizsgáltatni az addig meglévőket (mind pár ezer forintos dm-es kategória), és mindegyik jó volt. Ma már rendes boltban nem lehet olyat árulni, ami nem szűri megfelelően a sugarakat. Max kínai piacon találkozhatsz olyannal, normálisan, legálisan működő boltban nem. Hiába nem hiszed, ez így van.
Ahogy már írták is, egy évesen szerintem nem fogja elviselni. A kalap praktikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!